Υποσχέθηκε …δάνειο

Στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, βρέθηκαν  Μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Τρικάλων και εκεί άκουσαν τον πρώτο δημότη της πόλης ότι σχεδιάζει νέο δάνειο για τον Δήμο με στόχο να συνδέσει όλα τα Σχολεία αρμοδιότητας του Δήμου με φυσικό αέριο.

Ο Δήμαρχος ποντάρει στον «Κλεισθένη» για να ξεπεράσει την «σκόπελο» του «κόκκινου» Δήμου Τρικκαίων που είναι στην κατηγορία «υπερχρεωμένος», ενώ στην συνάντηση, έγινε και ένας απολογισμός –όπου σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου- την 3ετία 2016-18 ο Δήμος Τρικκαίων δαπάνησε 170.000 ευρώ για συντηρήσεις κτιρίων, ενώ το ποσοστό πληρωμής λογαριασμών μειώθηκε από το 61% στο 49% των εσόδων.

Στην συζήτηση, έγινε αναφορά και στο … σωσίβιο της Κυβέρνησης μέσω του «Φιλόδημος», όπου ο Δήμος Τρικκαίων με ποσό 417.000 ευρώ, συντηρεί και επισκευάζει 20 σχολεία, ενώ ο Δήμαρχος δήλωσε βέβαιος για την είσπραξη των οφειλών από κυλικεία και αισιόδοξος ότι θα μπορέσει ο Δήμος να ενταχθεί σε σχετικό πρόγραμμα του «Εξοικονομώ» για την αντισεισμική θωράκιση και σχολείων.