Υπάρχει και ο δρόμος της …αλλαγής

Τα «πυρά» της Φώφης Γεννηματά κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε προς τον Πρωθυπουργό, δέχθηκε η Κυβέρνηση για τον τρόπο χειρισμού της Ελληνικής οικονομίας από τις επιπτώσεις του «κορωνοϊού».

 «Ακολουθείτε λάθος δρόμο, είστε δέσμιος των συντηρητικών σας πολιτικών, δέσμιος των αγκυλώσεων σας. Σαρώνετε ό,τι βρίσκετε μπροστά σας, είστε δέσμιος της ανικανότητας των Υπουργών σας.

Οδηγείτε σε ερείπια, σε αδιέξοδα για τις επιχειρήσεις και εργαζόμενους, σε λουκέτα και σε φτώχεια.

Οι κυβερνήσεις είναι για τα δύσκολα. Τα μέτρα που έχετε πάρει είναι ανεπαρκή και τα πήρατε με μεγάλη καθυστέρηση. Ο τουρισμός δοκιμάζεται, προχωράτε με τη λογική ΄΄βλέποντας και κάνοντας΄΄ στον τουρισμό που πάνω του στηρίζεται η Ελληνική οικονομία.

Παρά τα ωραία λόγια της κυβέρνησης μόνο το 30-35% των εποχικών ξενοδοχείων έχει ανοίξει και χιλιάδες εργαζόμενοι θα ζήσουν σε συνθήκες φτώχειας το επόμενο διάστημα.

Οι εργαζόμενοι είναι τα μεγάλα θύματα της κυβερνητικής πολιτικής με σχέδιο συνειδητής εκμετάλλευσης της κρίσης την οποία η κυβέρνηση βρήκε ως ευκαιρία για άνευ προηγουμένου επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα. Έχετε  διαμορφώσει συνθήκες εργασιακής ζούγκλας. Ο δρόμος που ακολουθείτε αγνοεί τους πολλούς και στηρίζει μόνο τους λίγους και ισχυρούς. Έχετε ευθύνη για ότι θα ακολουθήσει και μην επαναπαύεστε από το ΄΄ωσαννά.. των δημοσκοπήσεων.

Υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο ένας της δήθεν επιστροφής στην κανονικότητα και ο άλλος ο δρόμος της αλλαγής», ανέφερε η Πρόεδρος του «Κινήματος Αλλαγής».