Ξεπέρασαν τα 500 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα «κορωνοϊού» στον Νομό Τρικάλων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, από χθες Σάββατο στις 2 το μεσημέρι μέχρι σήμερα την ίδια ώρα, καταγράφηκαν 99 νέα κρούσματα του «κορωνοϊού» στην Θεσσαλία.

Στην περιοχή της Λάρισας, καταγράφηκαν 58 (12 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, 2 προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε ιδιωτική κλινική και 44 από ασθενείς που εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων 25 στο Νοσοκομείο Λάρισας, 9 σε ιδιωτικά εργαστήρια και 10 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας).

Στην περιοχή του Βόλου, καταγράφηκαν 17 (5 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και εξετάστηκαν 3 ασθενείς σε ιδιωτικά εργαστήρια και 2 στο Νοσοκομείο Βόλου ενώ 12 ασθενείς εξεταστήκαν κατόπιν συμπτωμάτων 6 σε ιδιωτικά εργαστήρια και 6 στο Νοσοκομείο Βόλου).

Στην περιοχή της Καρδίτσας, καταγράφηκαν 13 (5 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και εξετάστηκαν 3 ασθενείς στο Νοσοκομείο Καρδίτσας και 2 σε ιδιωτικά εργαστήρια, ενώ 8 ασθενείς εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων στο Νοσοκομείο Καρδίτσας).

Στην περιοχή των Τρικάλων, καταγράφηκαν 10 (ασθενείς που εξετάστηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, 2 κατόπιν επαφής με επιβεβαιωμένα κρούσματα και 8 κατόπιν συμπτωματολογίας).

Στην περιοχή της Σκιάθου, καταγράφηκε 1 (ασθενής που εξετάστηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού κατόπιν επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα άλλης περιοχής).

Με τα 10 νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν για τον Νομό Τρικάλων, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα «κορωνοϊού» στον Νομό Τρικάλων, ανήλθαν σε 501 από τον προηγούμενο Μάρτιο μέχρι σήμερα.