Ξεκινούν τα χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια για νέους 25 – 39 ετών

«Η στεγαστική πολιτική της Κυβέρνησης μας είναι μια πολιτική με έντονο κοινωνικό πρόσημο. Πολιτική πολύ χρήσιμη, και εξαιρετικά ωφέλιμη» ανέφερε ο Τρικαλινός Βουλευτής Θανάσης Λιούτας, την στεγαστική πολιτική της Ν.Δ. για τους νέους μας, έως 39 ετών.

Πρόκειται για το πρόγραμμα, «Σπίτι μου» και θα παρέχονται δάνεια διάρκειας έως και 30 ετών με χαμηλό επιτόκιο, στο 1/4 των επιτοκίων που ισχύουν στα κανονικά προγράμματα των τραπεζών. Οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι θα πληρώνουν μηδενικό επιτόκιο.

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν όλες οι συστημικές τράπεζες (Alpha Bank, Eurobank, Εθνική τράπεζα και η τράπεζα Πειραιώς), οι Συνεταιριστικές τράπεζες, η Παγκρήτια και η τράπεζα Αττικής.

Αναφορικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις:

«Το σύνολο της στεγαστικής μας πολιτικής για τους νέους, αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη, ότι αγωνιούμε, ότι θέλουμε και ότι καταβάλουμε κάθε αγώνα, ώστε η κοινωνία μας, οι νέοι μας, αλλά και οι άνθρωποι κάθε ηλικίας και κάθε γενιάς, να στέκονται στα πόδια τους και πάντα να εξελίσσονται και να προοδεύουν. Πρόοδος και εξέλιξη, ασφάλεια και ευημερία για κάθε πολίτη, για κάθε οικογένεια, για τα παιδιά μας, για τους νέους μας. Για όλους ανεξαιρέτως», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Θανάσης Λιούτας.