Ξεκάθαρο μήνυμα για ισχυρή ΝΔ από τον Τρικαλινό κάμπο

Στα Δημοτικά Διαμερίσματα Ταξιάρχες, Πετρόπορο, Νομή και Φανερωμένη, συνεχίστηκε η προεκλογική περιοδεία του Υπουργού Κώστα Σκρέκα.

Πλήθος κόσμου, έδωσε δυναμικό παρών, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για την επιλογή σταθερότητας, συνέχειας και προοπτικής του αγροτικού κόσμου.

Ο Υπουργός συνομίλησε με τους πολίτες για το παρόν, για την σημασία των καινοτόμων προγραμμάτων ενεργειακής εξοικονόμησης στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην κοινωνία των Τρικάλων και υπογράμμισε την τοπική προστιθέμενη αξία,  για την αγορά αλλά και την απασχόληση, για την ανάπτυξη της οικονομίας στην χώρα η οποία είναι διπλάσια από το μέσο όρο της Ευρώπης, για τα ρεκόρ στα έσοδα από τον τουρισμό, στις εξαγωγές και στις ελαφρύνσεις σε φόρους και έδωσε την προοπτική για το μέλλον.

«Μία νέα ακόμη πιο ελπιδοφόρα προοπτική για την κοινωνία και κυρίως για τους νέους, με την Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό», τόνισε ο Υπουργός που ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την εμπιστοσύνη τους και δεσμεύθηκε ότι θα δουλέψει «από την πρώτη γραμμή για να είναι τα Τρίκαλα δυνατά και η Ελλάδα πιο ψηλά», ανταποδίδοντας  με όλες του τις  δυνάμεις την τιμή που του κάνουν.

Σήμερα Σάββατο, ο Υπουργός θα επισκεφθεί στις 10 το πρωί το Αχλαδοχώρι, στις 10.30 την Κρήνη, στις 12.30 το μεσημέρι τους Γεργανάδες στην 1.30 το Πετρωτό, στις 6 το απόγευμα τον Λόγγο, στις 7 την Πατουλιά, στις 8 το βράδυ την Χρυσαυγή και στις 9 το Μεγαλοχώρι.

Επίσης την ερχόμενη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Athens» (Μ. Αλεξάνδρου 2, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αίθουσα Αθηνά, 1ος Όροφος), θα πραγματοποιήσει ομιλία στους Τρικαλινούς Ετεροδημότες.