Ξεφεύγει η κατάσταση (και) στην Θεσσαλία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, από χθες Τρίτη στις 2 το μεσημέρι μέχρι σήμερα την ίδια ώρα, καταγράφηκαν 275 νέα κρούσματα του «κορωνοϊού» στην Θεσσαλία.

Στην περιοχή της Λάρισας, καταγράφηκαν 195 (47 προέρχονται από συρροές κρουσμάτων σε ιδιωτικές κλινικές της Λάρισας, 32 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 116 από ασθενείς που εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας, 26 στο Νοσοκομείο Λάρισας, 43 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και 47 σε ιδιωτικά εργαστήρια).

Στην περιοχή της Μαγνησίας, καταγράφηκαν 34 (10 προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε ιδιωτικό Κέντρο Αποκατάστασης, 2 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και οι ασθενείς εξετάστηκαν σε ιδιωτικά εργαστήρια, ενώ 22 από ασθενείς που εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων 3 στο Κέντρο Υγείας Βόλου, 2 στο Νοσοκομείο Βόλου και 17 σε ιδιωτικά εργαστήρια).

Στην περιοχή των Τρικάλων, καταγράφηκαν 28 (8 προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε εμπορικό κατάστημα, 3 από συρροή κρουσμάτων Επαγγελματιών Υγείας, 5 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ενώ 12 κρούσματα από ασθενείς που εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων 6 σε ιδιωτικά εργαστήρια και 6 στο Νοσοκομείο Τρικάλων).

Στην περιοχή της Καρδίτσας, καταγράφηκαν 18 (14 ασθενείς εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας 2 στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων 11 στο Νοσοκομείο Καρδίτσας και 1 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ενώ 4 ακόμη κρούσματα αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων).