Ξανά σε διψήφιο αριθμό ημερήσιων κρουσμάτων ο Νομός Τρικάλων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, από χθες Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι μέχρι σήμερα την ίδια ώρα, καταγράφηκαν 41 νέα κρούσματα του «κορωνοϊού» στην Θεσσαλία.

Στην περιοχή της Λάρισας, καταγράφηκαν 23 (11 προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε Αθλητικό Σωματείο της Ελασσόνας και προέκυψαν 10 κατόπιν ιχνηλατήσεως και 1 κατόπιν εξέτασης στο Νοσοκομείο Λάρισας, 2 προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και προέκυψαν 1 κατόπιν εξέτασης ασθενής σε ιδιωτικό εργαστήριο και 1 κατόπιν εξέτασης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, 3 αποτελούν επαφές κρουσμάτων και κρούσματος άλλης γεωγραφικής περιοχής και εξετάστηκαν 2 ασθενείς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και 1 σε ιδιωτικό εργαστήριο, 3 κρούσματα δεν διαθέτουν ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκαν 2 ασθενείς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και 1 στο Νοσοκομείο Λάρισας, 4 ασθενείς εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας 2 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και 2 στο Νοσοκομείο Λάρισας).

Στην περιοχή των Τρικάλων, καταγράφηκαν 11 (7 αποτελούν επαφές κρουσμάτων και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως ενώ 4 ασθενείς εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας 3 στο Νοσοκομείο Τρικάλων και 1 στο εργαστήριο του Α.Π. Θεσσαλονίκης).

Στην περιοχή του Βόλου, καταγράφηκαν 4 (2 ασθενείς εξετάστηκαν στη Μ.Υ. Βόλου, 2 στο Νοσοκομείο Βόλου, 1 χωρίς ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και 1 κατόπιν συμπτωματολογίας).

Στην περιοχή της Σκιάθου, καταγράφηκαν 3 (ασθενείς που εξετάστηκαν στο Κέντρο Υγείας του νησιού 2 κατόπιν συμπτωματολογίας και 1 κατόπιν επαφής με κρούσμα).