«Τρίποντο» με Σταματή για τον Α.Ο. Τρίκαλα

Την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, υποδέχθηκε ο Α.Ο. Τρίκαλα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι καλύτεροι στο 1ο ημίχρονο, «έπεσαν» πάνω στον Γιακουμή στο 24΄ ενώ στο 27΄ πέτυχαν γκολ που ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ και στο 40΄ δεν κατάφεραν να προηγηθούν με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά μετά από κόρνερ.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Α.Ο. Τρίκαλα ήρθε στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν ο Γκόλιας σούταρε  μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από την εστία.

Στο 2ο ημίχρονο, ο σκόρερ στην Πάτρα Ευθυμίου λίγο έλειψε να πετύχει γκολ στο 50΄ όταν με πλασέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από την εστία και οι φιλοξενούμενοι στο επόμενο λεπτό είχαν δοκάρι σε κεφαλιά.

Όμως στο επόμενο λεπτό, ο Σταματής μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 67΄ο Α.Ο. Τρίκαλα ζητά πέναλτι σε πτώση του Ευθυμίου, αλλά ο διαιτητής το αρνήθηκε και στο 75΄ ο Γιακουμής πραγματοποιεί νέα εξαιρετική επέμβαση

Α.Ο. Τρίκαλα: Γιακουμής, Νιάρος, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (46΄Σιλβάνο), Παπαγεωργίου, Πέλκας (87΄Ζώγκος), Ντιαλόσι, Σταματής (83΄Ελευθεριάδης), Αλμπάνης (46΄Ευθυμίου)

Την επόμενη αγωνιστική, ο Α.Ο. Τρίκαλα, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ιωνικό στις 2.45 το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής, με την αναμέτρηση να έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΤ3.