Τον ψάχνανε για να εκτίσει ποινή φυλάκισης …149,5 χρόνων

Συνελήφθη από την Αστυνομία στο Κορωπί 41χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 6  εντάλματα σύλληψης και 42 καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 149 χρόνια και 6 μήνες και συνολική χρηματική ποινή 38.000 ευρώ, για απάτες από δικαστήρια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και των Ιωαννίνων

Ο συλληφθείς, εμφανιζόταν ως πωλητής πολυτελών σκαφών και οχημάτων και κατόρθωνε  να αποσπά χιλιάδες ευρώ σε προκαταβολές και στην συνέχεια εξαφανιζόταν.

Επιπρόσθετα, σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες

Επίσης συνελήφθη και η 38χρονη σύντροφος του με την κατηγορία ότι τον υπέθαλπε, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος 2 ακόμη 38χρονων για συνέργεια στα παραπάνω αδικήματα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα και από την ταυτοποίηση 39 υποθέσεων εξαπάτησης πολιτών, στην Αττική αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, έχει πιστοποιηθεί η είσπραξη εκ μέρους του ποσού των 42.372,4 ευρώ.

Για το χρονικό διάστημα από το Νοέμβριο του 2018 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2019, στους λογαριασμούς των  συνεργών του, κινήθηκε όγκος συναλλαγών συνολικού ύψους 230.000 ευρώ.