Το μεγάλο κέρδος της …Μαρίνας

Στον χώρο των παλιών αποθηκών του ΟΣΕ, πραγματοποίησε η Μαρίνα Κοντοτόλη, την κεντρική της προεκλογική ομιλία ενόψει των Εθνικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Η Υποψήφια Βουλευτής Τρικάλων του «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», έφθασε στον χώρο συνοδευόμενη από τον σύντροφο της πρώην Υπουργό και νυν Βουλευτή της Β΄ Πειραιώς Γιάννη Ραγκούση και την υποδέχτηκε ο πατέρας με μια… αγκαλιά σε μια συγκινητική ανθρώπινη στιγμή.

Και σε αυτή την εκδήλωση, η κ.  Κοντοτόλη, συνέχισε ευδιάθετη και χαμογελαστή να αντιμετωπίζει τις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα και να υπάρχει ειλικρινής και εγκάρδια υποδοχή πολιτών που της εύχονται το «καλή επιτυχία» και να την αντιμετωπίζουν –όπως και η ίδια θέλει- ως την …Μαρίνα και όχι ως ακόμη μια υποψηφιότητα που θα …ξεχαστεί μετά την 21η Μαΐου.

Δεν ξέρω ποιο θα είναι το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα η δική της, ξεχώρισε για τον τρόπο που την διαχειρίζεται και φαίνεται και στο δικό της πρόσωπο αλλά και σε όσους την στηρίζουν.

Εύσημα και στον Υποψήφιο Βουλευτή Τρικάλων Χρήστο Σιμορέλη που έδειξε υψηλά επίπεδα «πολιτικού πολιτισμού» που από το βήμα της εκδήλωσης απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία στην κ. Κοντοτόλη, δείχνοντας ότι το ζητούμενο είναι να υπάρξει εκλογική νίκη του κόμματος.

Την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της κ. Κοντοτόλη, εκθείασε η στενή της συνεργάτης και συμφοιτήτρια της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Βάσια Ζαραμπούκα και αυτά τα στοιχεία, ξεδιπλώθηκαν όταν η Υποψήφια Βουλευτής πήρε τον λόγο και το ανθρώπινο επίπεδο κυριάρχησε του …πολιτικού.

Επί του πολιτικού, η κ. Κοντοτόλη, ζήτησε από το ακροατήριο, «η χώρα να γυρίσει σελίδα με την προοδευτική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, που θα σχηματίσει Κυβέρνηση που θα φέρει δικαιοσύνη παντού και θα διορθώσει τα κακώς κείμενα της τελευταίας 4ετίας».

Η ιστορία, έχει δείξει πως όταν ένας πολιτικός προσφωνείται από τους πολίτες με το μικρό του όνομα, τότε έχει …κερδίσει και η …Μαρίνα αυτό το έχει κερδίσει με το …καλημέρα…