Το ΚΙΝ.ΑΛΛ. στις …κάλπες

Μέχρι αύριο Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι, θα γίνονται δεκτές οι υποψηφιότητες για την Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων, Σ.Ε. Τοπικών Οργανώσεων των Δήμων του Νομού Τρικάλων καθώς και για την εκλογή Αντιπροσώπων στο Συνέδριο του «Κινήματος Αλλαγής».

Η προθεσμία τυχόν απόσυρσης υποψηφιότητας εκπνέει μεθαύριο Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν αποκλειστικά και μόνο τα Μέλη του κόμματος.

Οι υποψηφιότητες κατατίθενται είτε ηλεκτρονικά στον ιστότοπο kinimaallagis.gr στην φόρμα Υποψηφιότητες, είτε με mail στο ekloges8maiou@gmail.com είτε στο τηλέφωνο 2103665302.

Για την Ν.Ε. Τρικάλων εκλέγονται 11 Μέλη (έως 2 σταυρούς )

Για την Σ.Ε. του Δήμου Τρικκαίων εκλέγονται 7 Μέλη (έως 2 σταυρούς)

Για την Σ.Ε. του Δήμου Μετεώρων εκλέγονται 5 Μέλη (1 σταυρός)

Για την Σ.Ε. του Δήμου Πύλης εκλέγονται 5 Μέλη (1 σταυρός)

Για την Σ.Ε. του Δήμου Φαρκαδόνας εκλέγονται 5 Μέλη (1 σταυρός)

Για το Συνέδριο εκλέγονται συνολικά 70 Σύνεδροι (38 από τον Δήμο Τρικκαίων, 11 από τον Δήμο Μετεώρων, 9 από τον Δήμο Πύλης και 12 από τον Δήμο Φαρκαδόνας).

Η σταυροδοσία για τους συνέδρους είναι 1 σταυρός. Για την εκλογή Συνέδρου προϋπόθεση είναι ο υποψήφιος να λάβει τουλάχιστον 7 ψήφους.

Για όλα τα Όργανα και τους Συνέδρους λαμβάνεται μέριμνα βάσει καταστατικού για την εκπροσώπηση των Γυναικών τουλάχιστον στο 1/3 των Μελών  και για την εκπροσώπηση των νέων κάτω των 35 ετών τουλάχιστον στο 10%.

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο  τα Μέλη του κόμματος και όσοι εγγραφούν Μέλη μέχρι και την ημέρα των εκλογών την Κυριακή 8 Μαΐου.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας, στο Δημαρχείο Πύλης και στο Πρατήριο  Παναγιώτη Τζιμούλη στην Φαρκαδόνα.

Για την συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία απαιτείται υποχρεωτικά η καταβολή  1 ευρώ.