Το αδιαχώρητο στην ομιλία του Βαλάντη στους ετεροδημότες της Αθήνας

dav

Την προεκλογική του ομιλία προς τους ετεροδημότες της Αθήνας πραγματοποίησε με επιτυχία ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Βαλάντης Τσιούτσιας,.

Στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα, οι ετεροδημότες, υποδέχτηκαν τον κ,.

Τσιούτσια που συνοδευόταν από πλειάδα στενών συνεργατών του αλλά και Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Πύλη ΑΞΙΩΝ».

«Αυτές οι δημοτικές εκλογές είναι οι πλέον κρίσιμες για τον Δήμο Πύλης, καθώς σε αυτές κρίνεται η πορεία αλλά και η προοπτική του», τόνισε ο κ. Τσιούτσιας που παρουσίασε τους στόχους του Συνδυασμού και αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στο πρόγραμμά του, παρουσιάζοντας ρεαλιστικές και ουσιαστικές προτάσεις του για τον Δήμο.

«Ένα πλάνο αξιοποιήσιμο που θα προσφέρει ελπίδα, σταθερότητα και καθαρότητα και που εγγυάται άμεσες λύσεις και την διέξοδο από τα προβλήματα αλλά και τον μαρασμό, την πλήρη εγκατάλειψη των χωριών μας» όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Υποψήφιος Δήμαρχος, καλώντας τους συντοπίτες του να δώσουν το παρών στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου του Δήμου Πύλης «δίνοντας ώθηση και δύναμη στον θεσμό του «εκλέγειν» και του «εκλέγεσθαι «αλλά και αξία στην ΄΄Πύλη ΑΞΙΩΝ΄΄ στον Συνδυασμό της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης, της εμπιστοσύνης, της δημιουργίας και της παραγωγής έργου. Στον συνδυασμό του αύριο , για τον Δήμο του αύριο».

sdr
dav
bst
dav
sdr
sdr