Τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει πριν 11 χρόνια

Την υπόσχεση που είχε δώσει το 2012 όταν έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα για Βουλευτής, τηρεί απαρέγκλιτα ο Υπουργός Κώστας Σκρέκας και η υπόσχεση ήταν να είναι πάντα δίπλα στους πολίτες του Νομού.

Αυτή την υπόσχεση ανανεώνει συνεχώς επισκεπτόμενος κάθε γωνιά του Νομού για να είναι κοντά στους ανθρώπους και να δίνει λύσεις στα προβλήματά τους, με έργα και δράσεις που αλλάζουν τον Νομό.

Ο κ. Σκρέκας, επισκέφθηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα της Καστανιάς, την Καλομοίρα, το Ματονέρι και το Αμπελοχώρι του Δήμου Μετεώρων με τους πολίτες να είναι δυναμικά εκεί, αναγνωρίζοντας την συνέπεια λόγων και πράξεων του Τρικαλινού υπουργού.

Μεγάλη ήταν η παρουσία του κόσμου και στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Κώστα Σκρέκα σε Ελληνόκαστρο, Αρδάνι, Παλαιόπυργο και Ζηλευτή.

Η μαζικότητα της προσέλευσης του κόσμου και η διάθεση των πολιτών να συζητήσουν με τον Υπουργό για το κυβερνητικό έργο της Ν.Δ. αλλά και την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το αύριο της Ελλάδας είναι η κοινή συνισταμένη των επισκέψεων του κ. Σκρέκα που συνομίλησε με κατοίκους για τις πρωτόγνωρες κρίσεις που κλήθηκε και αντιμετώπισε με επιτυχία η Κυβέρνηση της Ν.Δ. για την στήριξη στην πράξη νοικοκυριών, αγροτών και επιχειρήσεων να αντιμετωπίσουν την ενεργειακή κρίση με το ιλιγγιώδες ποσό των 9 δις ευρώ, για την θωράκιση των συνόρων της χώρας και την ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ταυτόχρονα, για τα δεκάδες έργα που δρομολογήθηκαν από τον ίδιο για τον Νομό Τρικάλων, με κύριο στόχο να συμβάλουν στην ανάπτυξη, για να μείνουν τα νέα παιδιά στον τόπο τους και συνάμα για όλο το πλέγμα της κυβερνητικής πολιτικής αλλά και για το κοστολογημένο πρόγραμμα που παρουσιάστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Όλα αυτά, αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι η μόνη αξιόπιστη επιλογή και για την επόμενη ημέρα είναι η Ν.Δ. με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη» τόνισε ο κ. Σκρέκας.

Για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, το πρόγραμμα των προεκλογικών επισκέψεων του Υπουργού, έχει ως εξής:

Το Σάββατο στις 10 το πρωί στην λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας, στις 6 το απόγευμα στο Πρίνος, στις 7 στο Γοργογύρι, στις 8 το βράδυ στο Γενέσι και στις 9 στον Πρόδρομο.

Την Κυριακή, στις 9 το πρωί, θα επισκεφθεί το Νεοχώρι.