Τίποτα δεν είναι πιο ουσιαστικό από την καθημερινή μας επαφή

Στα Δημοτικά Διαμερίσματα, Κρήνη, Ζάρκο και Πηνειάδα η Υποψήφια Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Κατερίνα Παπακώστα, συνάντησε υποστηρικτές, πρόθυμους να την ακολουθήσουν σε κάθε πολιτικό βήμα της και που  δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά της για να δηλώσουν εκ νέου την στήριξη τους, αλλά και να συζητήσουν μαζί της για τα έργα και τις ρυθμίσεις που αναμένουν την νέα 4ετία.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, για ακόμη μία φορά, βρέθηκαν οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, σχετικά με την αγροτική παραγωγή και την ενίσχυση των επαγγελματιών του κλάδου.

«Οι κρίσεις που αντιμετωπίσαμε την 4ετία που αφήνουμε πίσω, επηρέασαν σημαντικά και τον αγροκτηνοτροφικό κλάδο. Αναμφίβολα, λοιπόν, αν πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου, την ερχόμενη κυβερνητική περίοδο, είναι από την διόρθωση αδικιών και την υποστήριξη του παραγωγικού μας τομέα», δήλωσε η Υποψήφια Βουλευτής, τονίζοντας μάλιστα πως, σύμφωνα με όσα παρουσίασε ο Πρωθυπουργός, «οι διορθώσεις θα αφορούν όχι μόνο φοροελαφρύνσεις, αλλά και έργα υποδομών που θα έχουν ως στόχο να διευκολύνουν τους αγροκτηνοτρόφους, και να οδηγήσουν εν τέλει στην αύξηση των εισοδημάτων τους».

Ο προεκλογικός αγώνας της κ. Παπακώστα, συνεχίστηκε στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αμπελοχώρι, Ματονέρι, Καλομοίρα, Αμάραντο, Καστανιά και Ελάφι, επιδιώκοντας για ακόμη μία φορά να βρεθεί κοντά στους κατοίκους ορεινών χωριών του Νομού Τρικάλων προκειμένου να έχει την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τα καθημερινά θέματα που τους απασχολούν, αλλά και για να τους ενημερώσει για τα σχέδια και το όραμα της για τη νέα 4ετία.

«Κανένα χωριό δεν είναι για μένα αρκετά μικρό για να μην αξίζει να είμαστε κοντά του. Κανένας Τρικαλινός δεν είναι λιγότερο σημαντικός για να μην συνεχίσουμε να διεκδικούμε για αυτόν.

Τίποτα δεν είναι πιο ουσιαστικό, από την καθημερινή μας επαφή, για αυτό και ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι μαζί και δίπλα σας», ανέφερε η Υποψήφια Βουλευτής.