Την κρατούσε φυλακισμένη και την βίαζε

Ιστορία φρίκης, αποκαλύφθηκε με την σύλληψη από Αστυνομικούς του Τμήματος καταπολέμησης εμπορίας ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 33χρονου Τούρκου δουλεμπόρου.

Ο συλληφθείς, κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ επανάληψη 33χρονη Ιρακινή την οποία κρατούσε φυλακισμένη, μαζί με τα δύο ανήλικα τέκνα της, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Βόλβης

Η 33χρονη είχε πληρώσει τον συλληφθέντα, προκειμένου να την μεταφέρει με τα ανήλικα τέκνα της από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία, ο συλληφθείς κατά την παραμονή τους στην γειτονική χώρα, είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις και εις βάρος του ανήλικου γιου της.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του συλληφθέντος περιλαμβάνει τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων, του βιασμού, της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και της διευκόλυνσης εισόδου πολιτών τρίτης χώρας.

Ο 33χρονος θα παραπεμφθεί σε τακτικό Ανακριτή για να απολογηθεί, ενώ η γυναίκα και τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε ξενώνα του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης όπου φιλοξενούνται.