Θανάσιμος ξυλοδαρμός 42χρονου Τρικαλινού

Με την αξιοποίηση μαρτυριών και οπτικού υλικού, οι Αρχές, έφτασαν στα ίχνη των δραστών της δολοφονίας 42χρονου Δημήτρη Κόρδα κάτοικου Μαραθώνα σε μπαρ στην Ραφήνα.

Το θύμα που έλκει την καταγωγή του από το Μαυρέλι Καλαμπάκας έχασε την ζωή του από ξυλοδαρμό 2 Αλβανών που παραδόθηκαν στις Αρχές και ομολόγησαν τον φόνο.

Στις καταθέσεις τους οι 2 δράστες περιέγραψαν ότι το θύμα είχε πάει στην τουαλέτα. Καθώς ένας φίλος τους έβγαινε, ο 42χρονος  τον σκούντησε κατά λάθος και ξεκίνησε καβγάς και τους χώρισαν άτομα της επιχείρησης και όταν ο 42χρονος έφυγε, εκείνοι τον ακολούθησαν και ξέσπασε νέος καβγάς έξω από το μπαρ.

Ένας από αυτούς, του κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με σιδερογροθιά με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε το θύμα στον «Ερυθρό Σταύρο», όμως πάρα τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ακατάσχετη αιμορραγία.

Οι δράστες, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, εμφανίστηκαν μετανιωμένοι και απέδωσαν το γεγονός στην «κακιά την ώρα».