Τέθηκαν αποφασιστικές εγγυήσεις ανάπτυξης

Στα Δημοτικά Διαμερίσματα Πετρωτό, Νομή, Φανερωμένη, Ταξιάρχες και Μεγάλα Καλύβια, βρέθηκε ο Θανάσης Λιούτας στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Με μεγάλη δυναμική οι συγκεντρώσεις του Υποψήφιου Βουλευτή Τρικάλων.

«Μέσα στα 4 χρόνια που διανύσαμε, τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, μέσα από τις πολλαπλές κρίσεις που βιώσαμε, υπήρξαν σύνθετα, έδωσα βαρύτητα στην στήριξη όλων των χωριών μας όλων των κατοίκων, μέσα από παρεμβάσεις στην πρώτη μου κοινοβουλευτική θητεία και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάθε στιγμή την πολιτική βούληση για στήριξη. Στοχευμένα και πάντα ουσιαστικά. Από την πλευρά μου, κάθε ζήτημα δικό σας, κάθε πρόβλημα που σας απασχολούσε, το έθετα στο τραπέζι των συζητήσεων με κάθε αρμόδιο Υπουργό, ζητώντας πάντα άμεσα λύσεις. Ήταν πολλές οι φορές που έφτασα μέχρι τον Πρωθυπουργό για να ζητήσω λύσεις, για τα δικά σας θέματα. Το γνωρίζετε. Για θέματα που είχαν να κάνουν με την παραγωγή εδώ του τόπου. Με τις ενισχύσεις. Πάντα παρών στον αγώνα για να δώσουμε εδώ στον τόπο μας πάντα το κίνητρο για ανάπτυξη. Για την πρωτογενή μας παραγωγή, για το σύνολο της τοπικής μας οικονομίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λιούτας, επισημαίνοντας πως «η επαφή μας υπήρξε και είναι πάντα στενή. Πάντα βασισμένη στην αμοιβαία και ειλικρινή επιθυμία, ο τόπος μας να πάει μπροστά».

Οι πολίτες, αναγνωρίζουν πως ο κ. Λιούτας, ήταν η φωνή τους και τον ακολουθούν δυναμικά και τον στηρίζουν και αυτό διαφάνηκε και στην περιοδεία του σε Οξύνεια, Κακοπλεύρι, Σταγιάδες, Αγναντιά και  Ξηρόκαμπο.

Άνθρωποι του αγροτικού και του κτηνοτροφικού τομέα, γνωρίζουν ότι ο κ. Λιούτας γνωρίζει τα ζητήματα που απασχολούν και μεθοδικά και άμεσα παλεύει και φέρνει λύσεις. Οι δενδροκαλλιεργητές, οι παραγωγοί, οι κτηνοτρόφοι ξέρουν ότι ο κ. Λιούτας πάλεψε για αυτούς και ξεκάθαρα και χωρίς υπεκφυγές, μίλησε για όσα πέτυχε η Ν.Δ. αλλά και για τους νέους στόχους για την επόμενη 4ετία.

«Ανάπτυξη του Νομού Τρικάλων σημαίνει ευημερία από άκρη σε άκρη του τόπου μας. Σε κάθε χωριό, για κάθε κοινότητα, για όλους τους πολίτες. Για κάθε σπίτι», τόνισε ο κ. Λιούτας.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής, είχε την ευκαιρία και σε ραδιοφωνική συνέντευξη του εφ΄ όλης της ύλης, να αναφερθεί σε ζητήματα ανάπτυξης του Νομού Τρικάλων για την θωράκιση του διαθέσιμου εισοδήματος, για τομές με σκοπό την βιώσιμη ανάπτυξη για το κοινοβουλευτικό του έργο, για τις παρεμβάσεις και τις δράσεις του, με σκοπό την βοήθεια και την στήριξη των Τρικαλινών.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής, τόνισε για ακόμη μια φορά, ότι «αποτελεί καθοριστικό μας χρέος, η ενίσχυση των αγροτών και των κτηνοτροφών, με δεδομένο ότι ο πρωτογενής τομέας, αποτελεί καταλύτη και πολλαπλασιαστή ανάπτυξης για ολόκληρη την τοπική μας οικονομία».

Επιπρόσθετα, σε ζητήματα αναφορικά με τον ευρύτερο κλάδο της οικονομίας και της αγοράς, «τέθηκαν αποφασιστικές εγγυήσεις ανάπτυξης» και ανέφερε συγκεκριμένες παρεμβάσεις του όπως την ανάγκη της επαναφοράς των 120 δόσεων και της στήριξης των ελεύθερων επαγγελματιών και υπογράμμισε, ότι αποτελεί πάντα βασικό του στόχο, να στηρίζει και να βοηθά, γνωρίζοντας τις ανάγκες που υπάρχουν και μεθοδικά καταγράφοντας και πείθοντας γύρω από λύσεις, που πραγματικά μπορούν να βοηθήσουν.

Ο κ. Λιούτας τόνισε ότι «αποτέλεσε και αποτελεί πάντα βασικό μου στόχο, η συνέχιση της σημαντικής αναπτυξιακής πολιτικής, γύρω από τον πρωτογενή τομέα, καθώς και γύρω από τον τουρισμό, τονίζοντας, ότι τόσο ολόκληρος ο Δήμος Μετεώρων, όσο συνολικά και ολόκληρος ο Νομός Τρικάλων, αποτελούν έναν πάρα πολύ ελκυστικό τουριστικό προορισμό. Γεγονός που λειτουργεί και θα λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής ανάπτυξης για την εθνική μας οικονομίας».

Με επίκεντρο την οικονομία του Νομού Τρικάλων, ήταν και  οι θεσμικές επισκέψεις του Θανάση Λιούτα στο Επιμελητήριο Τρικάλων και στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του Νομού Τρικάλων

Με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκο, με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών και Εμπόρων Τρικάλων Βαγγέλη Αγγελάκη καθώς και με Εκπροσώπους του ΔΣ, ο Υποψήφιος Βουλευτής, ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα του τομέα ευθύνης του Επιμελητηρίου και της Ομοσπονδίας, τονίζοντας πάντοτε ότι εργάστηκε, εργάζεται και θα εργάζεται για την ανάπτυξη του Νομού και για την επίλυση προβλημάτων, «για την ευημερία των ανθρώπων της παραγωγής και της αγοράς, που σηκώνουν στις πλάτες τους το κρίσιμο και αποφασιστικό κομμάτι της οικονομίας, εδώ στον τόπο μας» και για τις κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις και συνολικά για όσα αγωνίστηκε με επίκεντρο, την οικονομία όπου πέρα για την επαναφορά των 120 δόσεων και για τις προσπάθειες που ήδη έχει ξεκινήσει, πριν κλείσει η Βουλή με την προκήρυξη των εκλογών, για επιπρόσθετες ρυθμίσεις που ως σκοπό θα έχουν να τεθούν περιορισμοί στα funds, και στο ύψος των οφειλών που ζητούν από τους δανειολήπτες, ώστε να προστατευθούν περαιτέρω οι πολίτες και η πρώτη τους κατοικία.

Επιπρόσθετα ο Θανάσης Λιούτας, ο οποίος είχε μακρά και σημαντική πορεία ως μέλος του Επιμελητηρίου και από την θέση μάλιστα και του Γ. Γραμματέα, γνωρίζει την μεγάλη δυναμική των ανθρώπων της αγοράς, των επιχειρήσεων. Τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν. Πάλεψε για αυτούς μέσα από τις παρεμβάσεις στην Βουλή, για τον Αναπτυξιακό, και σε όλα τα Νομοσχέδια του Υπουργείου Οικονομικών για την ανάγκη για συνεχή κίνητρα που να ενισχύουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, και τη μεγάλη δυναμική των ανθρώπων της αγοράς, ζήτησε και έφερε πολλές λύσεις, πάντοτε προς το συμφέρον του Νομού και όλων των πολιτών.

Σήμερα Δευτέρα το απόγευμα, ο κ. Λιούτας, θα περιοδεύσει στις 6 στο Γλίνος, στις 6.30 στην Πατουλιά, στις 7 στον Λόγγο, στις 7.30 στην Αγία Κυριακή, στις 8 το βράδυ στην Χρυσαυγή και στις 9 στο Μεγαλοχώρι.

Αύριο Τρίτη, στις 10 το πρωί, θα επισκεφθεί τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, στις 11.30 την ΔΕΥΑΤ και στις 12.30 τον Κόμβο Κοινωνικών Δομών του Δήμου στο κτίριο «Αντωνίου», ενώ στις 6 το απόγευμα το Αγιόφυλλο, στις 6.30 τον Γαύρο, στις 7 τον Θεοτόκο, στις 7.30 την Αχλαδέα, στις 8 το βράδυ την Ασπροκκλησιά, στις 8.30 το Σκεπάρι και στις 9 την Βλαχάβα.