Τέλος καλό, όλα καλά

Τον Απόλλωνα Λάρισας, υποδέχτηκε ο Α.Ο. Τρίκαλα στο ματς της χρονιάς, αναζητώντας την τελευταία αγωνιστική των  play-out του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League 2, την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα, μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό και απείλησε την εστία των φιλοξενουμένων στο 4΄ με την μπάλα άουτ μετά από κεφαλιά του Ευθυμίου, ενώ στο 8΄ ο Τάχατος στέλνει την μπάλα άουτ σε τετ-α-τετ.

Στο 15΄ ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων δεν είχε πρόβλημα να εξουδετερώσει σουτ του Σταματή από καλή θέση.

Στο 20΄οι φιλοξενούμενοι απειλούν με φάουλ αλλά ο Περλέσι, αποκρούει το σουτ και στο 22΄και στο 23΄ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων επεμβαίνει σε σουτ του Ευθυμίου και του Πέλκα από καλές θέσεις.

Στο 32΄ο Σουλιώτης στέλνει την μπάλα άουτ σε κεφαλιά και στο 35΄ και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων «σβήνει» σουτ του Ριζογιάννη και στο 37΄ο Ευθυμίου σπαταλά τετ-α-τετ στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 39΄ο Σταματής πλασάρει εύστοχα για το 1-0 και 3 λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίζουν…

Στο επόμενο λεπτό ο Ευθυμίου κερδίζει  πέναλτι με χέρι αμυντικού και στο 44΄ο Ριζογιάννης «γράφει» από την άσπρη βούλα το 2-1 ενώ ο Παπαγεωργίου στις καθυστερήσεις βλέπει την μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι σε σουτ.

Στο 53΄ το οριζόντιο δοκάρι σταματά το σουτ του Πέλκα από καλή θέση.

Στο δίλεπτο 59΄-60΄ οι παίχτες του Α.Ο. Τρίκαλα ζητούν δύτο φορές πέναλτι σε ανατροπές του Σκόνδρα και του Ελευθεριάδη, με τον διαιτητή να δείχνει την συνέχιση του αγώνα..

Στο 64΄το σουτ του Ευθυμίου βρίσκει σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και στο 66΄η μπάλα φεύγει άουτ σε σουτ του Σιλβάνο από καλή θέση.

Στο 78΄ο Α.Ο. Τρίκαλα «κλειδώνει» την νίκη με τον Ευθυμίου και την παραμονή στην  κατηγορία με υποβιβασμό του ΟΦ Ιεράπετρας που επικράτησε με 3-0 στην Άρτα επί της Α.Ε. Καραισκάκη που υποβιβάστηκε την ώρα που η Δόξα Δράμας έπαιρνε νίκη στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής με 2-1.

Α.Ο. Τρίκαλα: Περλέσι, Νιάρος, Τάχατος (46΄Ελευθεριάδης), Σουλιώτης (86΄Ντιαλόσι), Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Σταματής (Ζησόπουλος), Πέλκας (57΄Σιλβάνο), Πιαστόπουλος, Ευθυμίου (86΄ Κλεμέντε).