Τελευταίες «πινελιές» στην προεκλογική περιοδεία

Τα Μεγάλα Καλύβια επισκέφθηκε ο Χρήστος Σιμορέλης επικοινωνώντας τα 11 άρθρα του «Συμβολαίου Αλλαγής» του «ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία».

Ο Υποψήφιος Βουλευτής που θεωρεί ότι η ομιλία του Προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα στα Τρίκαλα και η συμμετοχή του κόσμου ενίσχυσε την πεποίθησή του για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, βρέθηκε σε Ελάτη, Περτούλι, Χρυσομηλιά, Αηδόνα, Γλυκομηλιά, Κλεινοβό.

«Την 21η Μαΐου αποφασίζουμε για καλύτερη ζωή για εμάς και τα παιδιά μας», δήλωσε ο κ. Σιμορέλης που δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον αγώνα της ομάδας των Μετεώρων, ενώ παρέστη στο πλαίσιο του προεκλογικού πολιτισμού στην ομιλία της συνυποψήφιας Μαρίνας Κοντοτόλη για να της ευχηθεί τα καλύτερα στη πρώτη της εκλογική αναμέτρηση, απευθύνοντας μάλιστα και χαιρετισμό.

Η λαϊκή αγορά των Τρικάλων και ανοιχτή συζήτηση με πολίτες στην Ζηλευτή, οδήγησαν τον κ. Σιμορέλη να δηλώσει πως «Η ανταπόκριση των ανθρώπων με γεμίζει με αισιοδοξία και δύναμη. Για να ηττηθεί η Κυβέρνηση και η πολιτική Μητσοτάκη, για την νίκη του ΄΄ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία΄΄, για να έρθει η αλλαγή με δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη, δημοκρατία. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για να αλλάξει η ζωή μας. Για δικαιοσύνη παντού».

Ο Υποψήφιος Βουλευτής είχε συνάντηση και με τα Μέλη του Δ.Σ του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Τρικάλων συζητώντας για την αναβάθμιση του.