Χωριάτικα λουκάνικα με σάλτσα κρεμμυδιών και μουστάρδα
Υλικά
- 6 λουκάνικα χοιρινά ολόκληρα ή σε φέτες αν προτιμάτε
- 1 ποτήρι μπίρα
- 4 κουταλάκια σούπας μουστάρδα MailleDijonOriginale
- 2 κουταλάκια σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια μεγάλα, σε ροδέλες
Διαδικασία
Ζεσταίνετε σε τηγάνι μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και ψήνετε τα λουκάνικα μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και από τις δύο πλευρές. Τα βάζετε στην άκρη σε ένα πιάτο.
Προσθέτετε στο ίδιο τηγάνι το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τα κρεμμύδια. Σοτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να γίνουν χρυσά, χωρίς να μαυρίσουν.
Προσθέτετε τα λουκάνικα, τη μουστάρδα και την μπίρα και μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά για 12 έως 15 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα τους. Σερβίρετε αμέσως και συνοδεύετε με πατάτες τηγανητές, καλό ψωμί και πράσινη σαλάτα.
Μην ξεχάσετε να ζητήσετε τα λουκάνικα με το όνομά τους!!
Λουκάνικα «Χοιροφαρμ» της Φάρμας Μαράβα-Κούτσικου!
Πιαλεία Τρίκαλα ☎ 2431052065
http://www.choirofarm.gr