Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο Θανάσης Λιούτας

Με δεδομένο τις …άδειες κάλπες της 25ης Ιουνίου, ο Θανάσης Λιούτας, έχει ξεκινήσει με την ίδια ένταση την νέα προεκλογική του περιοδεία για να μεταφέρει από άκρη σε άκρη σε όλο τον Νομό Τρικάλων, το μήνυμα ότι «Η Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι δύναμη ανάπτυξης, δύναμη προόδου και δύναμη ευθύνης», ζητώντας από τους πολίτες να «επιλέξουν το μέλλον της προκοπής και της ανάπτυξης».

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Φαρκαδόνας χθες, τόνισε πως «Μακριά από όσα οδηγούν την χώρα μας πίσω, η κοινωνία μας επιθυμεί καθαρά λόγια και ξεκάθαρα αποτελέσματα. Αποτελέσματα, έργα και πράξεις, που οδηγούν στην πρόοδο και στην ανάπτυξη».

Ο κ. Λιούτας, ευχαριστώντας από την καρδιά του όλους τους δημότες, για την μεγάλη τους στήριξη στο πρόσωπο του, στις εκλογές της 21ης Μαΐου, για ακόμη μια φορά δήλωσε ότι «η κοινωνία μας γνωρίζει, αναγνωρίζει και εμπιστεύεται την Ν.Δ του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία απέδειξε ότι οδηγεί την χώρα και την κοινωνία μας μπροστά» και πρόσθεσε «Με δύναμη όλοι μαζί στηρίζουμε την Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η κοινωνία μας, δίνοντας ισχυρή εντολή στην κάλπη της 25ης Ιουνίου, ισχυρή εντολή για μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Ν.Δ., δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα πρόγραμμα που μετά βεβαιότητας θωρακίζει και ενισχύει την ανάπτυξη, την ασφάλεια, την ευημερία, την προκοπή και την πρόοδο για όλους. Πρόκειται για δέσμευσή μας. Είναι χρέος μας. Ισχυρή εντολή στην ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη σημαίνει σταθερότητα, σημαίνει ανάπτυξη. Η αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Ν.Δ. αποτελεί τη μοναδική λύση αξιόπιστης διακυβέρνησης του τόπου μας».

Νωρίτερα, ο κ. Λιούτας, σε περιοδεία στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Τρικκαίων, Αρδάνι, Ζηλευτή, Λιόπρασο και Αγρελιά, συζήτησε με τους κατοίκους, για την μεγάλη νίκη της παράταξης της Ν.Δ. την Κυριακή στις 21 Μαΐου και για όλες τις πολιτικές που πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν από τη διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, επισημαίνοντας πως «και η επόμενη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα συνοψίζεται και θα βασίζεται στο τρίπτυχο, σταθερά, τολμηρά, μπροστά, δίνοντας το σήμα ότι η σταθερότητα, οι τομές και ο συνεχής αγώνας για πρόοδο και ανάπτυξη ολόκληρης της κοινωνίας μας, αποτελεί τον πυρήνα και του νέου προγράμματος της Ν.Δ. και για αυτό και την 25η Ιουνίου η κοινωνία, θα επιλέξει την σταθερότητα και με την ψήφο της για ακόμη μια φορά θα εκφράσει τη μεγάλη ανάγκη, την μεγάλη επιθυμία όλων, η χώρα μας, η Πατρίδα μας, να συνεχίσει να βαδίζει με γοργά βήματα μπροστά» και πρόσθεσε «Η κοινωνία μας, γνωρίζει πάρα πολύ καλά, ότι η πολιτική μας είναι η πολιτική που στηρίζει βαθιά και όλους. Χωρίς διχασμούς, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς αγκυλώσεις, μόνο μπροστά, δίπλα σε όλους, πάντα».

Από τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Πύλης, Πηγή, Λυγαριά, Παλαιομονάστηρο και Γόμφους, ο κ. Λιούτας, ανέφερε πως «η κοινωνία επιβράβευσε τις προσπάθειες που κάναμε 4 χρόνια. Επιβράβευσε το μεγάλο έργο, με το οποίο αποδείξαμε ότι είμαστε δίπλα στους πολίτες, αγωνιζόμενοι πάντα για τις κατάλληλες λύσεις.

Η κοινωνία γνωρίζει πως τηρήσαμε και θα τηρούμε πάντα τις υποσχέσεις μας. Θέσαμε την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης. Ακόμη και μέσα σε πολλαπλές και μεγάλες διεθνείς κρίσεις, δεν σταματήσαμε το έργο μας, που βασικό στόχο πάντα είχε, έχει και θα έχει, την ανάπτυξη και την στήριξη. Διαχειριστήκαμε με συνέπεια και ψυχραιμία τις κρίσεις. Ενισχύσαμε τις Ένοπλες Δυνάμεις και διαφυλάξαμε τα σύνορά μας».

Στο πλαίσιο των συνεχών περιοδειών που πραγματοποιεί ο Υποψήφιος Βουλευτής επισκέφθηκε και την λαϊκή αγορά Τρικάλων στην περιοχή του ΟΣΕ, όπου συνάντησε και συζήτησε με όλους τους παραγωγούς, τους πωλητές και τους πολίτες.

«Ο αγώνας που δίνουμε για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, είναι ένας αγώνας πάρα πολύ σημαντικός. Στην κάλπη της 21ης Μαΐου η κοινωνία μας ψήφισε δηλώνοντας ότι το παρόν και το μέλλον των πολιτών και της πατρίδας μας πρέπει να είναι το παρόν και το μέλλον της προκοπής, της ανάπτυξης, της προόδου για όλους. Με δύναμη και αποφασιστικότητα αυτή θα είναι και η απάντησή της στην κάλπη της 25ης Ιουνίου.

Πιστεύουμε όλοι μαζί σε ένα μέλλον που αξίζει σε ολόκληρη την κοινωνία μας. Εργαστήκαμε, εργαζόμαστε και θα εργαζόμαστε πολύ σκληρά για λύσεις. Η Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η εγγύηση για την ανάπτυξη. Η ισχυρή εντολή, η μεγάλη νίκη, η αυτοδυναμία της Ν.Δ., ισοδυναμούν με σκληρή προσπάθεια από εμάς, με στήριξη, τομές και πάντα με σπουδαία αποτελέσματα για την ανάπτυξη και για την ευημερία όλων, χωρίς αποκλεισμούς», τόνισε ο Θανάσης Λιούτας.