Συνεχίζει ακάθεκτος ο Γιώργος Ηλιάδης

Σειρά περιοδειών και συναντήσεων με πολίτες και Εκπροσώπους Φορέων για τον Υποψήφιο Βουλευτή του «Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ» Γιώργο Ηλιάδη που συνεχίζει να διασχίζει όλο τον Νομό Τρικάλων, προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους πολίτες, ώστε  να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά της Οιχαλίας και συναντήθηκε με τους κατοίκους της περιοχής, έχοντας την δυνατότητα να συνομιλήσει μαζί τους, καταγράφοντας τις αγωνίες τους για την επόμενη μέρα.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής τόνισε για ακόμα μια φορά την «ανάγκη αλλαγής στην πολιτική σελίδα αυτού του τόπου. Αλλαγή που θα φέρει το ΄΄Κίνημα Αλλαγής΄΄ και η Φώφη Γεννηματά, καθώς αποτελούν τον μοναδικό πυλώνα σταθερότητας».

Η περιοδεία συνεχίστηκε στο 4ο ΚΑΠΗ Τρικάλων, όπου συνομίλησε με το προσωπικό της δομής, αλλά και άτομα της τρίτης ηλικίας.

Στην συνέχεια, επισκέφθηκε την ΔΕΥΑ Τρικάλων, θέλοντας να ενημερωθεί για την πορεία της Δημοτικής Επιχείρησης και φυσικά για τα έργα που υλοποιούνται, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο υποψήφιος βουλευτής είχε τη ευκαιρία να συναντηθεί και με τον πρόεδρο της ΔΕΑΥΤ Νίκο Λέρα, καθώς και με εργαζόμενους.

Σταθμός της περιοδείας, υπήρξαν και τα γραφεία του ΟΑΕΔ στα Τρίκαλα. Ο κ. Ηλιάδης είχε μια ουσιαστική συνάντηση με εργαζόμενους και πολίτες, ενώ ενημερώθηκε λεπτομερώς από τον Προϊστάμενο του Οργανισμού στα Τρίκαλα Βασίλη Τσίπα για τον τρόπο λειτουργίας της Υπηρεσίας.

Και σε αυτή την περιοδεία επέλεξε την … ακολουθία φιλών, αποφεύγοντας τα τετριμμένα των προεκλογικών αναμετρήσεων.  Ο ίδιος άλλωστε δεν είναι παιδί του κομματικού σωλήνα, αυτοδημιούργητος και με διάθεση προσφοράς για τα κοινά, προσπαθεί να αφήσει το δικό του στίγμα σε κάθε του επαφή με τους πολίτες και τα καταφέρνει.

Επισκέφθηκε  Ξυλοπάροικο, Γοργογύρι, Πρόδρομο, Γενέσι και Πρίνος, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και χαμόγελα από τους κατοίκους.

Ο Γιώργος Ηλιάδης συνοδευόμενος από φίλους του και συνεργάτες, επισκέφθηκε τους κατοίκους πόρτα – πόρτα, άκουσε και ενημερώθηκε με προσοχή για τα προβλήματα που τους απασχολούν, με στόχο να διαμορφώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις ανάγκες τους.

Η θερμή υποδοχή των κατοίκων και η συμμετοχή τους στις συζητήσεις δείχνουν την εμπιστοσύνη που τρέφουν στο πρόσωπο του Γιώργου Ηλιάδη, εξάλλου αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η αμεσότητα και η διάθεση για προσφορά.

Και όπως ο ίδιος δηλώνει «απώτερος στόχος και σκοπός είναι να  οικοδομηθεί μια ουσιαστική σχέση με τους κατοίκους των χωριών», υπογραμμίζοντας ότι θα είναι δίπλα τους και την επόμενη μέρα.

Και όπως όλα δείχνουν αυτό το έχει κερδίσει και θα συνεχίσει να το κερδίζει.

Το πρόγραμμα περιοδειών του κ. Ηλιάδη αύριο Παρασκευή, είναι το ακόλουθο:

Πρωί

8.30 ΤΥΡΑΣ Α.Ε.

9.30 Λαϊκή Αγορά Πύλης

11 Λαϊκή Αγορά Καλαμπάκας

12.30 Συναντήσεις με φορείς Καλαμπάκας

Απόγευμα

18 Τρυγώνα

18.45 Πεύκη

19.30 Κορυδαλλός

20.15 Παναγία

21 Μαλακάσι

Από το Πολιτικό Γραφείο του Υποψηφίου Βουλευτή Τρικάλων του «Κίνημα Αλλαγής- ΠΑΣΟΚ» Γιώργου Ηλιάδη