Συνέχεια συναντήσεων για τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Στέργιο Νίντο

Τον νέο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, Αστυνομικό Διευθυντή Στέργιο Νίντο, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Η συνάντηση, επεκτάθηκε και σε θέματα, όπως οι κοινές προοπτικές για την ευνομία, η επίσπευση των διαδικασιών για το Αστυνομικό Μέγαρο, το κυκλοφοριακό κ.α.

Ο κ. Νίντος, έχει ήδη επισκεφθεί τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα αλλά και τον Δήμαρχο Μετεώρων Θοδωρή Αλέκο όπου με τον τελευταίο συζήτησαν θέματα όπως το κυκλοφοριακό στην πόλη της Καλαμπάκας, τα αδέσποτα ζώα, η Τουριστική Αστυνομία, το πρόβλημα της κυκλοφοριακής συμφόρησης που δημιουργείται στο χώρο των Μετεώρων και γενικότερα θέματα για την ασφάλεια των πολιτών.

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής, είχε συνάντηση και με την Βουλευτή Τρικάλων Κατερίνα  Παπακώστα που αφού τον συνεχάρη για την προαγωγή του, τον  ενημέρωσε   για   πρόθεση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, να προχωρήσει  με  γοργούς  ρυθμούς  στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως την ίδρυση  Τμήματος Μεταγωγών και την κατασκευής νέου ιδιόκτητου κτιρίου, που θα πληροί όλες τις σύγχρονες λειτουργικές  προδιαγραφές για την ασφάλεια των Αστυνομικών , των κρατουμένων, αλλά και των πολιτών, που επισκέπτονται την Υπηρεσία.