Σύμβαση για την αποκατάσταση ζημιών στην Δημοτική Ενότητα Αιθήκων

Υπογράφτηκε στο Δημαρχείο Πύλης η σύμβαση έργου «Αντιμετώπιση ζημιών από θεομηνίες στην Δημοτική Ενότητα Αιθήκων», μεταξύ του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα και του κ. Δημητρίου Καφετζή, Εκπροσώπου της τεχνικής εταιρίας που αναλαμβάνει το έργο.

Το έργο έχει προϋπολογισμό δαπάνης 60.000 ευρώ (με ΦΠΑ), με χρηματοδότηση από πιστώσεις του Δήμου Πύλης και του Υπουργείου Εσωτερικών ΣΑΕ με βάση μελέτη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Το έργο καλύπτει ανάγκες αποκατάστασης των ζημιών του οδικού δικτύου και των υποδομών στην Δημοτική Ενότητα Αιθήκων. Ζημιές που παρουσιάστηκαν ύστερα και από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή την τελευταία περίοδο.

Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν αφορούν κυρίως  τσιμεντοστρώσεις και τεχνικά, με την προθεσμία εκτέλεσης του έργου να είναι 8 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

«Συνεχίζουμε, προχωράμε και δίνουμε την μάχη της καθημερινότητας. Αποκαθιστούμε το οδικό δίκτυο στην Δ.Ε. Αιθήκων, φροντίζουμε για την ασφαλή μεταφορά ανθρώπων, επισκεπτών και αγαθών στον ορεινό όγκο. Σχεδόν σε όλο το εύρος του Δήμου μας. Πάντα με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα», η δήλωση του κ. Μαράβα μετά την υπογραφή της σύμβασης.