Συλλήψεις και πρόστιμα σε Τρίκαλα, Μαγνησία και Καρδίτσα λόγω …covid-19

Κατά το τελευταίο 24ωρο, από τις Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκαν 1.284 έλεγχοι ατόμων και καταστημάτων και συνελήφθησαν 3 άτομα.

Ειδικότερα, στην περιοχή του Βόλου, συνελήφθη από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, Αλλοδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε εσωτερικό χώρο, κατά παράβαση της αναστολής λειτουργίας.

Σε βάρος του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 3.000 ευρώ και στην επιχείρηση των 5.000 ευρώ.

Σε περιοχή του Δήμου Αλμυρού, συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 2 Έλληνες διότι κατελήφθησαν ο μεν πρώτος ως προσωρινά υπεύθυνος να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο ο δεύτερος διοργάνωνε πάρτι, με την συμμετοχή περίπου 100 ατόμων.

Σε βάρος του προσωρινά υπεύθυνου επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ, ενώ η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για 7 ημέρες.

Επιπλέον, στα Τρίκαλα, επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 1.500 ευρώ σε Έλληνα ο οποίος είχε διοργανώσει εκδήλωση – πάρτι σε ανοιχτό χώρο με την συμμετοχή περίπου 200 ατόμων και στην Καρδίτσα, επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 2.000 ευρώ σε Έλληνα διότι ως ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος δεν είχε τοποθετήσει αντισηπτικά πάνω στα τραπέζια, ενώ η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για 7 ημέρες.