Συλλήψεις για εμπορία χασίς μέσω …ΚΤΕΛ

Συνελήφθησαν στον Βόλο από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 3 Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, οι Αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν τον έναν δράστη στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων της πόλης, κατά την αποβίβασή του από λεωφορείο προερχόμενο από την Αθήνα.

Κατά τον έλεγχο που του διενεργήθηκε, εντοπίστηκε να κατέχει σακίδιο με ποσότητα χασίς, βάρους 114,7 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε και την οποία, όπως προέκυψε, προόριζε για τον 2ο  δράστη που τον ανέμενε πεζός σε κοντινό σημείο.

Επιπλέον, μέσα σε σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση ΙΧΕ αυτοκίνητο του δεύτερου δράστη, εντοπίστηκε ο 3ος συλληφθείς, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς, βάρους 2,66 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν ακόμη 3 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ που βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή του πρώτου και του δεύτερου συλληφθέντος.