Συλλήψεις εμπόρων ηρωίνης

Συνελήφθησαν στην περιοχή της Μαγνησίας από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 3 ΄Ελληνες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι 2 από τους δράστες μετέβησαν με ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 3ος  συνεργός τους στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του Βόλου, από όπου μετέβησαν σε περιοχή της Αττικής και προμηθεύτηκαν ποσότητας ηρωίνης, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της.

Κατά την επιστροφή τους, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε άλλο όχημα στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. και κατά τον έλεγχο των Αστυνομικών, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, 3 συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 99,75 γραμμαρίων, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Ακολούθως, εντοπίστηκε και ο 3ος  συνεργός τους και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ηλεκτρονική ζυγαριά, ναρκωτικό χάπι και 2,5 διαδερμικά έμπλαστρα.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο ΙΧΕ αυτοκίνητο και δίκυκλη μοτοσικλέτα, ως μέσα διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους.