Συλλήψεις 9 ατόμων στον Βόλο για εμπορία ναρκωτικών

Εξακριβώθηκε, ύστερα από έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, η δράση εγκληματικής ομάδας, τα Μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην πόλη του Βόλου.

Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, σε συνεργασία με Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Βόλου και της Ομάδας ΔΙΑΣ Βόλου, συνελήφθησαν 6 Έλληνες (5 άνδρες και γυναίκα), ως Μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Εντοπίστηκε χωματερή κοντά στις οικίες τους, στην οποία οι δράστες απέκρυπταν ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες διακινούσαν σε χρήστες στην πόλη του Βόλου.

Σε σημείο της χωματερής, οι αστυνομικοί βρήκαν θαμμένες και κατάσχεσαν, 3 συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους 308,7 γραμμαρίων,

32 συσκευασίες (φιξάκια) με ποσότητες χασίς, συνολικού βάρους 37,58 γραμμαρίων και 3 ζυγαριές.

Επιπλέον, στην κατοχή των δραστών και σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 7.525 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.

Κατασχέθηκαν, επίσης, 2 ΙΧΕ αυτοκίνητα, ιδιοκτησίας 2 εκ των δραστών, ως μέσα διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους.

Συναφώς με την υπόθεση, συνελήφθησαν στον Βόλο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, 3 Έλληνες (2 άνδρες και γυναίκα), οι οποίοι προμηθεύτηκαν ποσότητες ηρωίνης, από Μέλη της ομάδας.

Στους 2 άνδρες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 0,99 γραμμαρίων και 4 συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους 3,75 γραμμαρίων, αντίστοιχα, ενώ στην γυναίκα, συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 0,89 γραμμαρίων και 3 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.