Στους Ετεροδημότες των Αθηνών ο Κώστας Σκρέκας

Την ομιλία του προς τους Τρικαλινούς Ετεροδημότες των Αθηνών, θα πραγματοποιήσει ενόψει των πρόωρων Εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, ο Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Κώστας Σκρέκας.

Η ομιλία, θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ μεθαύριο Δευτέρα στο «Electra Palace» (Ναυάρχου Νικομήδου 18-20) στην Αθήνα.

Εντωμεταξύ, με μαζικές συγκεντρώσεις, συνεχίζεται ο προεκλογικός αγώνας του κ. Σκρέκα, σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Νομού που επισκέπτεται αυτές τις μέρες. Σε μια δύσκολη εποχή για συγκεντρώσεις δίνουν το παρών άνθρωποι κάθε ηλικίας οι οποίοι επενδύουν στο πρόσωπο του πρώην Υπουργού για «Δυνατά Τρίκαλα», με παρουσία στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Ο πρώην Υπουργός βρέθηκε στον Δήμο Καλαμπάκας και επισκέφθηκε την Αγία Παρασκευή, τον Βυτουμά, την Σαρακήνα, την Περιστέρα, την Θεoπέτρα και την Βασιλική.

Στις συζητήσεις που είχε με τους κατοίκους των χωριών, ο κ. Σκρέκας επέμεινε ότι «μόνο η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Έλληνες» και εξήγησε λεπτομερώς το σχέδιο της Ν.Δ. για την προσέλκυση επενδύσεων και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην Περιφέρεια.

Ο κ. Σκρέκας, υπογράμμισε ότι «η Ν.Δ. θα εφαρμόσει άμεσα τις φορολογικές ελαφρύνσεις για να ενισχύσει το εισόδημα των αγροτών, των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών. Αυτό το μείγμα μέτρων θα ωφελήσει και τη νεολαία, ώστε να παραμείνει στον τόπο μας και να μην αναζητά την τύχη της στις μεγάλες πόλεις ή το εξωτερικό».

Από το Πολιτικό Γραφείο του Κώστα Σκρέκα