Στους …Ακρίτες του Δήμου Πύλης ο Βαλάντης

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Βαλάντης Τσιούτσιας, συνοδευόμενος από Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Πύλη ΑΞΙΩΝ», επισκέφθηκε για ακόμη μια φορά τα ακριτικά ορεινά χωριά Αρματωλικό – Μυρόφυλλο του Δήμου Πύλης.

Ο κ. Τσιούτσιας σήμερα Δευτέρα του Πάσχα, παρευρέθηκε στο Αρματολικό όπου πανηγύριζε ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου ως ο πολιούχος του χωριού.

Με συνοδεία αρκετού κόσμου ακολούθησε η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου και έπειτα ο Μορφωτικός Σύλλογος Αρματολικού πρόσφερε σε όλους τους πιστούς παραδοσιακό φαγητό.

Στη συνέχεια ο κ. Τσιούτσιας μετέβη στο Μυρόφυλλο όπου και εκεί τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου που «πλημμύρισε» από εκατοντάδες πιστούς που προσήλθαν να προσκυνήσουν.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, προσφέρθηκε επίσης παραδοσιακό φαγητό στους πιστούς ενώ στήθηκαν πασχαλιάτικοι παραδοσιακοί χοροί στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος είχε την ευκαιρία για ακόμα μια φορά να συναντήσει τους κατοίκους των 2 χωριών, όπου συνομίλησε μαζί τους και άκουσε τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Ο κ. Τσιούτσιας δεσμεύτηκε ότι «ως επόμενη Δημοτική Αρχή θα είμαστε πάντα κοντά σας και δεν θα αφήσουμε τα ορεινά χωριά στην τύχη τους όπως συμβαίνει μέχρι τώρα».