Στον Θανάση Λιούτα Εκπρόσωποι της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας

Με Μέλη του Προεδρείου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας συναντήθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας.

Ο κ. Λιούτας, ως Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, είχε συνάντηση στο πολιτικό του γραφείο στα Τρίκαλα με τον Γ. Γραμματέα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ) Χρήστο Καρανάσιο, τον Αναπληρωτή Γ. Γραμματέα Λεωνίδα Κολονιώτη και το Μέλος του Δ.Σ Αλεξάνδρα Χαρακοπούλου.

Στην συνάντηση, οι Εκπρόσωποι της ΕΣΠΕΘ περιέγραψαν στον Βουλευτή, τα προβλήματα του κλάδου τους και ειδικότερα τόνισαν την ανάγκη να δρομολογηθούν οι αναγκαίες νομοθετικές ρυθμίσεις, ώστε να εξασφαλιστούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους.

Ο κ. Λιούτας τόνισε τον μείζονα εθνικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων για την υπεράσπιση των συμφερόντων της χώρας και των Ελλήνων και δεσμεύθηκε ότι ο ίδιος θα εργαστεί σκληρά για την ικανοποίηση κάθε δίκαιου αιτήματός τους.

«Είναι καθήκον μας, να υπερασπιζόμαστε και να αγωνιζόμαστε για το επίπεδο διαβίωσης των στρατιωτικών μας, το έργο των οποίων ταυτίζεται με την ίδια την ασφάλεια της πατρίδας μας», τόνισε ο κ. Λιούτας.

Από το Πολιτικό Γραφείο του Θανάση Λιούτα