Στο «στόχαστρο» του «Ρουβίκωνα» ο Κώστας Σκρέκας

Στο «στόχαστρο» του «Ρουβίκωνα» βρέθηκε η οικία του Τρικαλινού Υπουργού Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα.

Συνθήματα για τις πυρκαγιές έγραψαν με κόκκινη μπογιά Μέλη του «Ρουβίκωνα» στους εξωτερικούς τοίχους της οικίας στο Κρυονέρι και γνωστοποίησαν την ενέργεια τους με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Η ενέργεια αυτή, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Κυβέρνηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να κάνει λόγο για «Απαράδεκτη και καταδικαστέα επίθεση» και να προσθέτει πως «Τέτοιες άθλιες πράξεις δεν εκφοβίζουν ούτε την Δημοκρατία μας, ούτε και την Κυβέρνηση της Ν.Δ.».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου που δήλωσε πως «Οι τραμπούκοι της οργάνωσης επικαλούνται για την φασιστική τους επίθεση κάποια από τα fake news που διακινούνταν, την ώρα της μάχης με τις φλόγες, προκειμένου να πληγεί η Κυβέρνηση. Καταδικάζουμε την επίθεση αλλά και τις πρακτικές που την υποκίνησαν», ενώ ο Εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Τάσος Γαϊτάνης, ανέφερε σε ανάρτηση του πως «Η επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Υπουργού Κώστα Σκρέκα είναι απολύτως καταδικαστέα. Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται».