Στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 της Περιφέρειας Θεσσαλίας 27 νέα Σχέδια Βελτίωσης

Στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 της Περιφέρειας Θεσσαλίας εντάσσονται, 27 νέα Σχέδια Βελτίωσης μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού να προχωρήσει στην αύξηση της δαπάνης από 54.101.214,42 ευρώ σε 55.371.056,37 ευρώ με την 6η τροποποίηση της σχετικής απόφασης.

Η συγκεκριμένη απόφαση οδηγεί στην αύξηση του αριθμού των αγροτών που επιχορηγούνται για να προχωρήσουν επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό των γεωργικών τους εκμεταλλεύσεων.

«Βοηθάμε τους νέους παραγωγούς να εκσυγχρονίσουν τις γεωργικές τους εκμεταλλεύσεις, αυξάνουμε το γεωργικό εισόδημα, δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας και τονώνουμε την πραγματική, τοπική οικονομία», δηλώνει ο κ. Αγοραστός.

Συνολικά για τα Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα, η  δράση, περιλαμβάνει 1.068 επιλέξιμες αιτήσεις που καλύπτονται από τον προϋπολογισμό της πρόσκλησης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων της Θεσσαλίας, ενώ η απόφαση έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων.