Στο «Μουσείο Τσιτσάνη» ο Πρωθυπουργός για την …Ε-65

Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί στο «Μουσείο Τσιτσάνη» στα Τρίκαλα με αντικείμενο τον Ε-65 και παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην εκδήλωση θα παραστούν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, οι Περιφερειάρχες Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Πρόεδρος της «ΤΕΡΝΑ» Γιώργος Περιστέρης.

                                 Επίσκεψη στην Καρδίτσα

Στις 12.30 το μεσημέρι, ο Πρωθυπουργός, θα επισκεφθεί το σημείο εργασιών καθαρισμού του ποταμού «Καράμπαλη» στην περιοχή της Καρδίτσας, θα ακολουθήσει επίσκεψη στην Βιομηχανία Ξυλείας «Μ PALLET ΙΚΕ» και βόλτα στην πόλη της Καρδίτσας, ενώ στην 1.30 το μεσημέρι, θα συμμετάσχει σε εκδήλωση για την πορεία των μέτρων ανακούφισης και αποκατάστασης από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα λόγω του «Ιανού».

Στην σύσκεψη αυτή, θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, οι 6 Δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας Κώστας Ζυγογιάννης, ο Εκπρόσωπος των Αγροτών Σάκης Μαρκινός.

                              Στην Ξυνιάδα για τον Ε-65

Η περιοδεία του κ. Μητσοτάκη στην Δυτική Θεσσαλία, θα ολοκληρωθεί με στάση στο εργοτάξιο του Ε-65 στην Ξυνιάδα, όπου θα επιθεωρήσει εργασίες, παρουσία Κυβερνητικού κλιμακίου, αποτελούμενο από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπύρο – Παναγιώτη Λιβανό, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο, τον Γ.Γ. Συντονισμού του κυβερνητικού έργου Θανάση Κοντογεώργη, τον Γ. Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο.