Στο επίκεντρο η Δημόσια Υγεία

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ο Ηλίας Βλαχογιάννης, επισκέφθηκε τον ΕΦΚΑ και το Κέντρο Υγείας Τρικάλων.

Συναντήθηκε με τον νέους Διοικητές Δημήτρη Μαρταρα και Γιώργο Μπατατόλη αντίστοιχα ,τους οποίους συγχάρηκε για την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων τους και στην επισκέφτηκε τους Προϊσταμένους και το προσωπικό των Υπηρεσιών ,τους οποίους και συγχάρηκε για το έργο τους.

« Θέλω να σας συγχαρώ για το σπουδαίο έργο που επιτελείτε. Μέσα σε αντίξοες συνθήκες εργασιακής πίεσης, φέρατε σε πέρας την εργασία που αναλάβατε.

Οι πολίτες έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και την εκτίμηση τους σε σας. Παράλληλα η Κυβέρνηση μας δεσμεύτηκε για καλύτερες αμοιβές και συνθήκες εργασίας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ.

Ο τέως Νομάρχης και πρώην Βουλευτής Τρικάλων, επισκέφθηκε και το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, όπου συζήτησε με την Αν. Διευθύντρια Παπαχρήστου, το ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό για τα προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ συνομίλησε και με τους πολίτες-επισκέπτες.

«Σηκώσατε και σηκώνετε μεγάλο βάρος στον τομέα της Α/Βάθμιας Υγείας, σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας, περιοχή. Οι πολίτες αναγνωρίζουν το δύσκολο έργο σας και η Πολιτεία προσπαθεί για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας σας και των απολαβών σας», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βλαχογιάννης.

  Δήλωση Βλαχογιάννη για το θάνατο του Θανάση Τσούρα

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για το θάνατο του στελέχους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, πρώην Υπουργού Θανάση Τσούρα.

Με τον Θανάση Τσούρα συνεργάστηκα στενά ως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας και ως Αξιωματικός στην Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας.

Είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλά και να εκτιμήσω το ήθος του, την απλότητα του και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του.

Στην οικογένειά του και στους πολιτικούς του φίλους, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.