Στις πόσες …συσκέψεις λύνεται το κυκλοφοριακό πρόβλημα;

rhdr

Λένε πως όσοι δεν σκέπτονται …συσκέπτονται και αρχίζω να το πιστεύω βλέποντας για πολλοστή φορά σήμερα «δελτίο προπαγάνδας» του Δήμου Τρικκαίων με ακόμη μια σύσκεψη με Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων με αντικείμενο το …κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Σύμφωνα με το «δελτίο προπαγάνδας» η σύσκεψη «αφορούσε κυκλοφοριακό, ασφάλεια, μετακινήσεις, εύρυθμη λειτουργία, τήρηση νόμων».

Δηλαδή αποφασίστηκε να μην παρκάρουμε αυτοκίνητα σε πεζοδρόμους, γέφυρες και κάτω από πινακίδες που επισημαίνουν ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση και οι ποδηλάτες θα τηρούν τον Κ.Ο.Κ. ενώ επιχειρηματίες θα σταματήσουν την κατάληψη χώρων στάθμευσης με …καφάσια;

Προσωπικά δεν το πιστεύω και …υποψιάζομαι ότι η …σύσκεψη έγινε για …επικοινωνιακούς λόγους, εξάλλου το αναφέρει και το «δελτίο προπαγάνδας» πως «Δεν ήταν τυχαίο που το δώρο του κ. Σπηλιόπουλου και της ΑΔ Τρικάλων ήταν ένα κράνος ποδηλάτου στον κ. Παπαστεργίου, ώστε να δοθεί το μήνυμα σε όλους τους (άνω των 40.000) τρικαλινούς ποδηλάτες» και υπήρξε ακόμη μια …ευκαιρία για τον συντάκτη του δελτίου να …αποθεώσει την Δημοτική Αρχή Τρικάλων για τις πρόσφατες δράσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Και επειδή το …κράνος-δώρο δόθηκε, έγινε (και πάλι) κουβεντούλα για το νέο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων και υπήρξε το σχετικό … ΘΑ ότι «θα υπάρξει ταχύτερη προώθηση της σχετικής διαδικασίας μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων για δωρεάν παραχώρηση δημοτικής έκτασης στο Ριζαριό…