Στην πράξη κοντά στα Σώματα Ασφαλείας ο Θανάσης Λιούτας

Την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία επισκέφθηκε ο Θανάσης Λιούτας.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. συνομίλησε με τα στελέχη και τους εργαζομένους και υπογράμμισε ότι «στο κέντρο της πολιτικής της Ν.Δ. βρίσκoνται πάντα η ευνομία και η ασφάλεια των πολιτών. Η ασφάλεια είναι πυλώνας της ίδιας της δημοκρατίας και προϋπόθεση για να μπορεί να προοδεύει και  να πηγαίνει μπροστά η κοινωνία.

Σε μια εποχή, που η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα έχουν χτυπήσει κόκκινο, στην ερχόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη, η ασφάλεια θα αποτελέσει έναν βασικό πυλώνα».

Ο κ. Λιούτας τόνισε ότι «στις άμεσες προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης της Ν.Δ. θα είναι, η επαναφορά της ομάδας ‘’ΔΕΛΤΑ΄΄, η ενίσχυση της ομάδας ΄΄ΔΙΑΣ΄΄ με 1.500 νέες προσλήψεις Αστυνομικών και η αποφασιστική ενίσχυση 24ωρων περιπολιών, με στόχο την άμεση αποκατάσταση της ασφάλειας» και πρόσθεσε ότι «ο επαίσχυντος ΄΄Νόμος Παρασκευόπουλου΄΄, με την κυβέρνηση της Ν.Δ. θα λάβει οριστικό τέλος».

Την Κυριακή, στην εορτή των Αγίων Πάντων, ημέρα τιμής των Απόστρατων της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Θανάσης Λιούτας παρευρέθηκε στην λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Από το Πολιτικό Γραφείο του Θανάση Λιούτα