Στην Λάρισα ο τελικός κυπέλλου μπάσκετ με αμαξίδιο

Με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο Χάρη Περδίκη και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθόσφαιρας με Αμαξίδιο Σπύρο Τσούντσουρα συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ενόψει της διοργάνωσης του Τελικού του κυπέλλου μπάσκετ με αμαξίδιο που θα φιλοξενηθεί στις 8 Μαΐου στην Λάρισα.

«Μια ακόμη μεγάλη αθλητική διοργάνωση φιλοξενείται στην Θεσσαλία και την Λάρισα. Οι μεγάλες διοργανώσεις αφήνουν πίσω τους μια μεγάλη παρακαταθήκη. Υπάρχουν σημαντικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες, δημιουργείται ρεύμα αθλητικού τουρισμού και μόχλευση στην τοπική αγορά και την οικονομία.

Η Θεσσαλία μέσω τέτοιων διοργανώσεων προβάλλεται και ανοίγεται στον κόσμο» δήλωσε ο κ. Αγοραστός.

Από την πλευρά τους οι κ.κ. Περδίκης και Τσούντσουρας ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την στήριξη που παρέχει η Περιφέρεια στην διοργάνωση του τελικού και την στενή συνεργασία για την περαιτέρω ανάπτυξη του μπάσκετ με αμαξίδιο στην Θεσσαλία.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο διεθνής Διαιτητής του μπάσκετ με αμαξίδιο Κων/νος Αθανασόπουλος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Λιούπας.