Στην… κάλπη οι Μουσικοί των Τρικάλων

Ξεκίνησαν την προηγούμενη Κυριακή και συνεχίζονται και ολοκληρώνονται σήμερα Τρίτη στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα, οι εκλογές στο Παράρτημα Τρικάλων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου

Σε σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα, αναφέρεται πως «ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, έχει αναδειχθεί μέσα στην πανδημία ως ο πιο μαζικός Σύλλογος στον χώρο του πολιτισμού.

Τα τελευταία χρόνια γίναμε το πιο μεγάλο και δραστήριο Σωματείο στον χώρο του Πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα . Μόνο μέσα στην τελευταία διετία, φτάσαμε στα 10 Παραρτήματα και στις πάνω από 1.000 νέες εγγραφές πανελλαδικά.

Σε αυτό το διάστημα , πριν 1,5 χρόνο περίπου, ιδρύθηκε και το Παράρτημα Τρικάλων που έχει πλέον διπλασιαστεί σε Μέλη από την ίδρυσή του.

Έγινε πράξη η ανάγκη και απαίτηση των συναδέλφων για λειτουργία Σωματείου Μουσικών στα Τρίκαλα μετά από πολλά χρόνια. Ακούστηκε δυνατά, αγωνιστικά και διεκδικητικά η μελωδική φωνή των συναδέλφων σε όλη την Τρικαλινή κοινωνία. Προβάλλαμε τα προβλήματα, τα αιτήματα και διεκδικήσεις μας με πολλές μορφές, όπως οι μουσικές διαμαρτυρίες και πορείες ,δράσεις πρωτόγνωρες για τα Τρίκαλα.

Την ψήφο των Μουσικών διεκδικούν για το Δ.Σ και ως Αντιπρόσωποι για το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, οι Αποστολία Καρέτσου, Χρήστος Κούτσιας, Ηλίας Σέγγης, Κωνσταντίνα Σταμπασίδη και Νικόλαος Τσιμπίδας.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή, υποψήφιοι είναι οι Κων/νος Γκότζιας, Δημήτριος Καραβίδας και Βιργινία Πουλιάνα.