Στην «FOODEXPO» το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι θα συμμετάσχει, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην 6η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών «FOODEXPO» που θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 18 Μαρτίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στην Αθήνα.

Στο περίπτερο στο HALL 1 του εκθεσιακού κέντρου, κάθε επιχείρηση μπορεί να συμμετέχει με ατομικό περίπτερο ελάχιστου μεγέθους 6 μ2 και μέγιστου 18 μ2 και η συμμετοχή στο περίπτερο, επιδοτείται με το τελικό κόστος συμμετοχής για την κάθε επιχείρηση-εκθέτη ανέρχεται στο 25% του συνολικού κόστους, ήτοι στο ποσό των 53 ευρώ/μ2 πλέον ΦΠΑ.

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει το ενοίκιο του χώρου καθώς και την κατασκευή του περιπτέρου με στάνταρντ δομή (πάγκο, μετόπη εκθέτη, τραπέζι και καρέκλες, ράφια, ρεύμα).

Για δήλωση συμμετοχής, καλούνται οι επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και λόγω της πολύ αυξημένης ζήτησης που παρουσιάζει η έκθεση θα τηρηθεί αυστηρή καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής έως την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής Δημήτρης Αριστείδης, τηλ. 24310 25004 (εσωτ 105), e-mail: aristidis@trikala-chamber.gr και Σοφία Σδρένια, τηλ.2431028189 (εσωτ.106), email: sdrenia@trikala-chamber.gr