Στην …αντεπίθεση η Διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου

Με στόχο να διαψεύσει τα όσα λέγονται για την κατάσταση του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου, η Διοίκηση του εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως «Ήλιος και χιόνι, έφεραν μεγάλο αριθμό επισκεπτών στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου.

Η παροχή υπηρεσιών τόσο από την Επιχείρηση του Χιονοδρομικού όσο και από τους επαγγελματίες της περιοχής ήταν άψογη και υψηλού επιπέδου» και προστίθεται «Όμως, επειδή το προηγούμενο χρονικό διάστημα ακούστηκαν πολλές «σειρήνες», με αγωνία για το μέλλον και την λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου,  επειδή εμφανίστηκαν, – όψιμα -, σαν αυτόκλητοι σωτήρες στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, οφείλουμε να πούμε ότι δεν ισχύει τίποτε από όσα λέγονται ή μεταφέρονται. Απεναντίας όλα είναι διαφορετικά. Και δοθείσης της ευκαιρίας να γνωρίσουμε στους φίλους μας, λάτρεις του Χιονοδρομικού, όλα όσα έγιναν στην διάρκεια της 4ετίας από την διοίκηση μας.

Και κλείνοντας την ανακοίνωση, αναφέρεται πως «λέμε σε κάθε κατεύθυνση ότι, σεβόμαστε τους επαγγελματίες του χώρου τότε και μόνο τότε, όταν υπάρχει σεβασμός στους χρήστες του Χιονοδρομικού και στους πολυπληθείς φίλους του, γιατί αυτοί δίνουν αξία στο Περτούλι, στην ευρύτερη περιοχή και στον Δήμο Πύλης. Καλούμε για μία ακόμη φορά τους Θεσσαλούς, τους Θεσσαλονικείς, τους Αθηναίους και όλους τους φίλους. Εμείς θα σταθούμε δίπλα τους».