Στα Τρίκαλα η Κοκκινοσκουφίτσα έφαγε τον κακό λύκο

Νομίζετε ότι ο τίτλος είναι λάθος; Δεν είναι .Σωστός είναι. Μην ξεχνάτε ότι η διαφορά ενός τρελού με τους λογικούς είναι ότι οι λογικοί είναι απλά περισσότεροι. Αλήθεια λοιπόν είναι ότι ακούγεται. Αν μαζευτούμε 3 άνθρωποι και μιλήσουμε με άσχημα λόγια για κάποιον και εκείνος δεν αντιδράσει (ή απλά δεν γίνουν γνωστές οι αντιδράσεις του) όλοι θα πιστέψουν ότι εμείς οι 3 απλά λέμε την αλήθεια και ας κινούμαστε μέσα στον κόσμο του ψέματος.

Αυτό πάθαμε στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στον Δήμο Τρικκαίων. Πήραμε το γιο ενός πρώην Δημάρχου, τον βγάλαμε Δημοτικό Σύμβουλο και στην συνέχεια Αντιδήμαρχο που έλαμψε με την απουσία στο τομέα αυτό καθώς δεν άφησε ούτε ένα έργο που να μνημονεύει την θητεία του ως Αντιδήμαρχος.

Οπαδός και πνευματικό παιδί του Μιχάλη Ταμήλου δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την πολιτική λογική του Μιχάλη Ταμήλου «Αν θες να ξαναβγείς Δήμαρχος, δεν  κάνεις τίποτα».

Και ξάφνου μετά από 4 χρόνια απουσίας από τα κοινά και χωρίς καμιά γραπτή αναφορά στα ΜΜΕ που να εκφράζει την αγωνία του για αυτή την πόλη ο κ. Παπαστεργίου ήρθε σαν το μάγο με τα δώρα με σύνθημα «Τα έργα δεν θέλουν χρήματα αλλά φαντασία».

Εκμεταλλεύτηκε το timing που το 2014 όλοι ήθελαν νέους γιατί η δαμόκλειος σπάθη των μνημονίων είχε πέσει στα κεφάλια μας από τους μεγαλύτερους και αναζητούσαν ελπίδα.  Ήρθε λοιπόν και πέρασαν 5 χρόνια. Με προεκλογικό φυλλάδιο που εκδόθηκε τον Φεβρουάριο για να μοιραστεί τον Μάιο του 2019 υποσχόταν έναρξη πλειάδας έργων που θα ξεκινούσαν από τον Ιούλιο του 2019 (μετά τις εκλογές)  αλλά βρισκόμαστε στον Οκτώβριο του 2021 και ακόμη τίποτα.

Και το παραμύθι συνεχίζεται για την Κοκκινοσκουφίτσα και το μεγάλο στόμα που κατασπάραξε τον κακό λύκο για άλλα 2,5 χρόνια  χρησιμοποιώντας την ίδια επικοινωνιακή τακτική του Μιχάλη Ταμήλου που το 2005 έφτασε μέχρι την Κίνα για να μιλά για την «έξυπνη πόλη».

Κοιτάξτε λίγο γύρω σας.

7.5 χρόνια θητείας από το κ. Παπαστεργίου. Σκέψου μόνο ότι ένα παιδάκι πήγε στη Α΄ Δημοτικού τo 2014 και σήμερα τo 2021 βρίσκεται στην Β΄ Γυμνασίου .

Αν αυτή ή πόλη ήταν το παιδί σου θα ήσουν ευχαριστημένος με την πρόοδο του;

Ευάγγελος Σαμαράς