Στα «κάγκελα» (και) οι «Μαντράδες»

ΓΙΑ κινητοποιήσεις, ετοιμάζονται και οι «Μαντράδες» καταγγέλλοντας οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης «που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον μαρασμό του κλάδου και το κλείσιμο των επιχειρήσεων τους».

Μέλη του Σωματείου Εμπόρων Φορτηγών Ν. Τρικάλων σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους σε όλη την Ελλάδα, ετοιμάζουν διαδικασίες προσφυγής στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια για «πολιτικές επιδίωξης να ευνοηθούν τα καινούργια φορτηγά σε βάρος των μεταχειρισμένων».

Χθες, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Επιμελητήριο Τρικάλων παρουσία εκπροσώπων του Σωματείου της  Αθήνας και στην συνέχεια μετέβησαν στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα και τελικά αποφασίστηκε να υπάρξει αύριο Κυριακή στις 12.30 το μεσημέρι συνάντηση τους με τον Υπουργό στο Επιμελητήριο Τρικάλων για διεξοδική συζήτηση και κατάθεση των αιτημάτων τους, ενώ ζητούν συνάντηση και με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς επί χρόνια τώρα «τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη δεν μας ακούν, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και προτάσεις μας» όπως δηλώνουν χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: https://n-takosnews.gr/ena-telos-poy-tha-ferei-to-telos-toys-mantrades-ton-trikalon/