Στα «χέρια» των Αρχών αδίστακτος ληστής

Συνελήφθη στον Βόλο από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ Βόλου, Έλληνας.

Στον Βόλο, ο δράστης, αφού έσπασε το τζάμι μπαλκονόπορτας κουζίνας οικίας, ιδιοκτησίας Ελληνίδας, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε τηλεόραση.

Στην συνέχεια, λίγη ώρα αργότερα, μετέβη σε Υπηρεσία στην πόλη του Βόλου, όπου, αφού διέρρηξε την πόρτα βοηθητικού δωματίου, διά της θραύσεως, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε 2 γυναικείες τσάντες εργαζόμενων γυναικών.

Κατά την διαφυγή του με τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, ο δράστης έγινε αντιληπτός από τις εργαζόμενες υπαλλήλους και η μία εξ αυτών επιχείρησε να ανακτήσει τις τσάντες. Στην προσπάθειά της, ο δράστης χρησιμοποιώντας σωματική βία, έκαμψε την όποια αντίσταση, τραυματίζοντας την.

Αντιλαμβανόμενο το παραπάνω συμβάν, άλλο άτομο της Υπηρεσίας ακολούθησε τον δράστη, με αποτέλεσμα την απόρριψη των αφαιρεθείσων τσαντών και την άμεση παραλαβή τους από τις παθούσες.

Μετά από αναζητήσεις, ο δράστης εντοπίστηκε από τους Αστυνομικούς σε σημείο της πόλης και ακινητοποιήθηκε.

Ο δράστης είχε συλληφθεί και προχθές το βράδυ στον Βόλο από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, διότι το απόγευμα της ίδιας ημέρας, είχε αφαιρέσει τσαντάκι Ελληνίδας πεζής που περιείχε κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ και κλειδιά, καθώς και τσάντα πλάτης ανήλικης.