Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. ο Μένιος Φουρθιώτης

Στην προσαγωγή του τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη και ακόμα 2 Ελλήνων σεσημασμένων κακοποιών, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της προανάκρισης για υποθέσεις με πυροβολισμούς.

Η υπόθεση αφορά την ένοπλη επίθεση σε βάρος της οικίας του παρουσιαστή στον Διόνυσο αλλά και στην συμπλοκή με Αστυνομικούς στην Εκάλη μια μέρα νωρίτερα.

Το Τμήμα Εκβιαστών, συσχέτισε τις καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη με τον παρουσιαστή και τους 2 σεσημασμένους κακοποιούς και προχώρησε στις προσαγωγές τους και οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι 2 Έλληνες δράστες χρησιμοποίησαν το ίδιο όπλο και στις 2 ένοπλες επιθέσεις.

Με βάση τις καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη οι 2 σεσημασμένοι κακοποιοί με εντολές του παρουσιαστή οργάνωσαν να χτυπήσουν τον ίδιο τον εκδότη, έπεσαν πάνω στους Αστυνομικούς στην περιοχή της Εκάλης και χάλασε το σχέδιό τους. Αλλά και την επίθεση στην οικία του παρουσιαστή, στην περιοχή του Διονύσου, την σκηνοθέτησε όπως ισχυρίζεται και κατήγγειλε ο Κώστας Βαξεβάνης ο ίδιος ο τηλεπαρουσιαστής για να του επιστραφεί η αστυνομική δύναμη που τον φρουρούσε…

Οι Αστυνομικοί έκαναν έρευνες στο σπίτι του παρουσιαστή, αλλά και στο γραφείο στον τηλεοπτικό σταθμό όπου εργάζεται και έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλο υλικό.

Σε ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ τονίζεται ότι «οι τελευταίες εξελίξεις επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη αλλά και ότι το οργανωμένο έγκλημα οργιάζει».