Στα 424 τα κρούσματα στον Νομό Τρικάλων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, από χθες Τρίτη στις 2 το μεσημέρι μέχρι σήμερα την ίδια ώρα, καταγράφηκαν 73 νέα κρούσματα του «κορωνοϊού» στην Θεσσαλία.

Στην περιοχή της Λάρισας, καταγράφηκαν 53 (11 αποτελούν επαφές κρουσμάτων και προέκυψαν κατόπιν εξέτασης ασθενών σε ιδιωτικά εργαστήρια ενώ 19 ακόμη εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας, 17 σε ιδιωτικά εργαστήρια

και 2 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ 23 κρούσματα προέκυψαν από τυχαία δειγματοληψία με rapid tests).

Στην περιοχή των Τρικάλων, καταγράφηκαν 13 (5 αποτελούν επαφές κρουσμάτων και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως ενώ 1 ασθενής, επέστρεψε πρόσφατα από

άλλη περιοχή και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο κατόπιν συμπτωμάτων, 7 ασθενείς εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας, 3 στο Νοσοκομείο Τρικάλων και 4 σε ιδιωτικά εργαστήρια).

Στην περιοχή του Βόλου, καταγράφηκαν 6 (5 ασθενείς εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας 3 στο Νοσοκομείο Βόλου και 2 σε ιδιωτικό εργαστήριο ενώ 1 κρούσμα αποτελεί επαφή κρούσματος και εξετάστηκε ο ασθενής σε ιδιωτικό εργαστήριο).

Στην περιοχή της Καρδίτσας, καταγράφηκε 1 (ασθενής που εξετάστηκε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας κατόπιν συμπτωματολογίας).

Με την ανακοίνωση των 13 νέων κρουσμάτων για τον Νομό Τρικάλων, ο συνολικός αριθμός ανήλθε σε 424 όπως προκύπτει από τα στοιχεία της επιδημιολογικής μελέτης του «κορωνοϊού» που δόθηκε στην δημοσιότητα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.