«Σφράγισαν» την εκλογική συνεργασία

Με την Παρασκευή (Βιβή) Τσίντζου -Μπαμπανάρα στην Τοπική Κοινότητα Πύλης, ενισχύεται το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Πρώτα ο Άνθρωπος» με την νεαρή υποψήφια να «σφραγίζει» την συμφωνία με τον Επικεφαλής του Συνδυασμού και νυν Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα.

«Για πρώτη φορά ασχολούμαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αισθάνομαι δυνατή και έτοιμη να βοηθήσω τον κ. Μαράβα να συνεχίσει το έργο του στην επόμενη 4ετία. Το δικαιούται ο ίδιος, το χρειάζεται και ο Δήμος μας.

Επιθυμώ κι εγώ να προσφέρω ότι παραπάνω μπορώ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, σε ένα έντιμο αγώνα,  για μία 2η   περίοδο διοίκησης του Δήμου», δήλωσε η υποψήφια, μετά την συμφωνία καθόδου στην εκλογική «μάχη» του ερχόμενου Μαϊου, ενώ ο κ. Μαράβας δήλωσε πως «Καλωσορίζω στις τάξεις του συνδυασμού μου την  Βιβή Μπαμπανάρα. Χαίρομαι γιατί νέοι άνθρωποι βγαίνουν στο προσκήνιο της τοπικής πολιτικής σκηνής. Χαίρομαι γιατί νέες ιδέες έρχονται να μπολιάσουν, να ανθίσουν και να δημιουργήσουν μαζί μας. Για την Πύλη, για την Δημοτική Ενότητα Πύλης, για τον Δήμο Πύλης. Της εύχομαι ολόψυχα καλό δρόμο».