Σε ρυθμούς …Χριστουγέννων και η Πύλη Τρικάλων

Μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πύλη στην πλατεία Δημαρχείου, παρουσία αρκετού κόσμου παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Το εορταστικό μέρος της εκδήλωσης, ξεκίνησε με την υποδοχή των μελών του χορευτικού συγκροτήματος της «Εύξεινου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών Τρικάλων», που πορεύτηκαν στην Εθνική Οδό Τρικάλων -Άρτας σκορπίζοντας με την ορχήστρα τους ήχους από Ποντιακά τραγούδια. Στην είσοδο της εκδήλωσης τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας και τα υπόλοιπα μέλη του  Δημοτικού Συμβουλίου,  ενώ η Πρόεδρος της «Λέσχης»  Μαργαρίτα Τοπαλίδου  μοίραζε γλυκά σε όλους.

Ακολούθησαν οι σύντομοι χαιρετισμοί και ο κ. Μαράβας με την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πύλης Μαρίνα Πανάγου, φωταγώγησαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό της Πύλης.

Στην συνέχεια τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου Πύλης και η χορωδία της «Λέσχης», έψαλαν τα κάλαντα, ενώ το χορευτικό χόρεψε Ποντιακούς χορούς υπό τον ήχο της ορχήστρας τους.