Σε νέα σεμινάρια το Τρικαλινό «επιχειρείν»

Την συνέχιση των σεμιναρίων εκπαίδευσης επιχειρηματιών, ανακοίνωσε ο Δήμος Τρικκαίων.

Πρόκειται για την 2η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας του Μύλου των Ξωτικών  σε συνέχεια της περσινής που απευθύνεται στους Φορείς όλων των κλάδων του τουρισμού στα Τρίκαλα και τα οποία θα διοργανωθούν και φέτος από τον Δήμο Τρικκαίων και την e-trikala με την συνεργασία της «Optimal HR».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Τρικκαίων, «Είναι πλέον απαραίτητη η προσπάθεια να συμπληρωθεί το κενό που διαφαινόταν στη βέλτιστη εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων. Με τον Μύλο των Ξωτικών να αποτελεί όχημα οικονομικής βελτίωσης για όλον τον νομό, χρειάζεται αναβάθμιση των υπηρεσιών προς κάθε πολίτη – πελάτη, ώστε αυτός να γίνει ο καλύτερος πρεσβευτής για τον Δήμο Τρικκαίων και συνολικά τον νομό Τρικάλων. Ένα πρώτο βήμα, ήταν η δωρεάν συμβουλευτική και το σεμινάριο από την Google, για τις «Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις». Η τεράστια ανταπόκριση των τρικαλινών, απέδειξε ότι η εκπαίδευση μπορεί να αποτελέσει μοχλό ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος με διαρκή οφέλη. Ένα δεύτερο βήμα, τα συγκεκριμένα σεμινάρια της 2ης Ακαδημίας Επιχειρηματικότητας του Μύλου των Ξωτικών.

Το είδος των σεμιναρίων, τις δράσεις, το περιεχόμενο, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για πρώτη φορά όλοι οι επαγγελματίες του τουρισμού, από όλον τον νομό Τρικάλων, με τους αρμόδιους από την OPTIMAL HR. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου  στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έχουν ήδη προσκληθεί οι πρόεδροι των ΔΣ των επί μέρους κλάδων (επισιτιστικός, καφετεριών, εστίασης, διαμονής) και η συζήτηση είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο από τον συγκεκριμένο τομέα».