Σε μονοψήφιο αριθμό κρουσμάτων ο Νομός Τρικάλων αλλά «καλπάζει» η Θεσσαλία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, από χθες Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι μέχρι σήμερα την ίδια ώρα, καταγράφηκαν 132 νέα κρούσματα του «κορωνοϊού» στην Θεσσαλία.

Στην περιοχή της Λάρισας, καταγράφηκαν 66 (17 προέρχονται από συρροές κρουσμάτων σε ιδιωτικές κλινικές της Λάρισας, 8 προέρχονται από επαφές με επιβεβαιωμένα κρούσματα και 41 κρούσματα από ασθενείς που εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων, 18 σε ιδιωτικά εργαστήρια, 16 στο Νοσοκομείο Λάρισας και 7 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας).

Στην περιοχή του Βόλου, καταγράφηκαν 33 (8 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων καθώς και ταξιδιωτών εξωτερικού και από ασθενείς που εξετάστηκαν 1 στο Κέντρο Υγείας Βόλου και 7 σε ιδιωτικά εργαστήρια, ενώ 25 ασθενείς εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας, 3 στο Νοσοκομείο Βόλου και 22 σε ιδιωτικά εργαστήρια).

Στην περιοχή της Καρδίτσας, καταγράφηκαν 25 (6 σχετίζονται με συρροές κρουσμάτων στο Κέντρο Υγείας και στην χορωδία Μουζακίου και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως ενώ 10 προέρχονται από επαφές με επιβεβαιωμένα κρούσματα και από ασθενείς που εξετάστηκαν 8 στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, 1 σε ιδιωτικό εργαστήριο και 1 από ιχνηλάτηση και 9 ασθενείς εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας, 8 στο Νοσοκομείο Καρδίτσας και 1 σε ιδιωτικό εργαστήριο).

Στην περιοχή των Τρικάλων, καταγράφηκαν 8 (ασθενείς που εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων, 7 σε ιδιωτικά εργαστήρια και 1 στο Νοσοκομείο Τρικάλων).